De Ciprian Iana,

Asta după că o patinatoare de 35 de ani s-a rănit grav, în urma unei căderi de la cinci metri pe gheața patinoarului din Lausanne (Elveția).

Conform lefigaro.fr, incidentul s-a petrecut, marți, în jurul orei 17.30. În acel moment, patinatoarea de origine rusă, cu domiciliul în Germania,
a căzut „de la o înălțime de cinci metri în patinoarul Arena Vaudoise din Malley”, după cum a precizat într-un comunicat poliția din cantonul Vaud.

În momentul accidentului, patinatoarea era trasă de un sistem de inele metalice conectat de un cablu la un motor fixat pe tavanul patinoarului.

”Dintr-un motiv pe care ancheta va trebui să-l stabilească, ea și-a pierdut brusc echilibrul și a căzut pe gheață de la o înălțime de aproximativ cinci metri”, a mai precizat comunicatul poliției elvețiene.

Sportiva a fost transportată imediat la spital în stare gravă. ”Viața lui este în pericol”, a adăugat poliția elvețiană în comunicatul de presă.

La Jocurile Olimpice 2020 pentru tineret, participă 1.872 de sportivi din 70 de țări, care vor concura în 81 de probe.

Delegaţia României este alcătuită din 35 de sportivi, aceştia urmând să participe la întrecerile de biatlon, bob, hochei pe gheaţă, patinaj viteză, sanie, sărituri cu schiurile, schi alpin, schi alpinism, schi fond şi snowboarding.

Citeşte şi:

Darko Kovacevici a fost ținta unei tentative de omor, în Grecia. Fostul fotbalist, urmărit și împușcat

Un antrenor din Spania a fost suspendat, după ce a apărut într-un clip interzis minorilor: ”Sunt victima unei infracțiuni”

Kylian Mbappe este cel mai scump fotbalist din lume. Suma exorbitantă la care este cotat jucătorul de la PSG

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”
GSP.RO

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”

Horoscop 19 ianuarie 2020. Săgetătorii sunt încărcați de sentimentalism
HOROSCOP

Horoscop 19 ianuarie 2020. Săgetătorii sunt încărcați de sentimentalism