Adina Barbu ( 30 de ani), una dintre vedetele Playboy România, a explicat pentru Sportnews.ro de ce fotbaliștii autohtoni trag la fetele din show-biz-ul românesc, foarte puțini preferînd relații cu persoane necunoscute.

De când piața mondenă a fost invadată de fel și fel de fete care mai de care mai ”interesante”, ”vânătoarea” fotbaliștilor cunoscuți din campionatul intern a început să fie și ea pe măsură.

Aproape săptămânal, ”cuplajele” și ”decuplajele” mondene, între vedete din showbiz și fotbaliști, au ținut capul de afiș al emisiunilor de profil.

Adina Barbu, vedetă Playboy România a explicat care este punctul ei de vedere privind acest interes al fotbaliștilor pentru ”mondenitățile” dâmbovițene.

”Eu nu-mi găsesc decât o explicație: băieții ăștia vor să iasă și ei puțin din anonimat! Se știe că stau mai tot timpul în cantonamente, iar când scapă, pun ochii pe câte-o domnișoară din lumea mondenă. Sunt, însă, și jucători , chiar foarte valoroși, ale căror iubite nu sunt persoane publice. Spre exemplu,Vlad Chiricheș, de la Tottenham.  Este un jucător foarte bun, iar soția lui este o persoană ce nu a avut de-a face vreodată cu lumea mondenă”, a explicat Adina Barbu.

Întrebată dacă, după apariția în Playboy, a fost căutat de anumiți jucători de fotbal,, Adina a precizat că nu i s-a întâmplat acest lucru.
”Eu am un iubit la care țin foarte mult. Așa că, nu s-ar fi pus problema de așa ceva”, a adăugat Adina, care a dezvăluit că este o stelistă convinsă, dar niciodată nu ar accepta să facă vreun gest extravagant pentru echipa ei favorită, așa cum se întâmplă cu suporterițele celebre de prin campionatele sud-americane.

Urmărește-ne pe Google News