Mergi direct la conținut »
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > OFICIAL / Bumba și Pintilii, prezentați de Hapoel Tel Aviv, care mai vrea un român

OFICIAL / Bumba și Pintilii, prezentați de Hapoel Tel Aviv, care mai vrea un român

[gallery ids="1362475,1362476,1362477,1362478"]

Internaționalii români Mihai Pintilii și Claudiu Bumba au trecut cu bine vizita medicală și au parafat în această după-amiază contractele cu noua lor formație, Hapoel Tel Aviv (Israel).

Pintilii a semnat pe o perioadă de trei, pentru un salariu total de 500.000 de euro. „Sunt onorat să mă alătur unui club atâte de mare, precum Hapoel Tel Aviv, care este cel mai cunoscut clubul din Israel în Europa. Îmi place atmosfera pe care o crează fanii pe stadionul Bloomfield. M-a atras proiectul, este o investiție pe termen lung, vrem să câștigăm trofee”, a declarat Mihai Pintilii pentru site-ul oficial al grupării Hapoel Tel Aviv. 

Pintilii a încheiat conturile cu Al Hilal, clubul saudit a anunţat azi că a plătit Stelei cele 2,5 milioane de dolari pentru transferul mijlocaşului.

În ceea cel priveşte pe Claudiu Bumba, mijlocașul de 21 de ani a semnat pe patru ani.  Tricolorul va avea un salariu de 240.000 de euro în primul an, iar în următorul sezon va primi 300.000 de euro. Bumba va încasa și o indemnizație de instalare de 60.000 de euro, plus bonsuri de performanță.

Bumba a declarat pentru site-ul oficial al grupării israeliene: ”Sunt încântat că am ajuns la Hapoel Tel Aviv. Văd și a citi în fiecare zi noi jucatori se alăture și de grup excelente și înțelege construit aici este ceva bun. M-am bucurat să văd că Hapoel intenționează să organizeze un cantonament la cel mai înalt nivel, în Germania. Asta arată ambiția, seriozitatea și profesionalismul clubului”.

 Conducerea clubului Hapoel Tel Aviv îl vrea și pe fundașul central Florin Bejan, care, deși mai are un an de contract cu ASA Tîrgu Mureș, are clauză de reziliere de 50.000 de euro! De asemenea, este așteptat și Liviu Antal.

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close