La ceremonia de premiere de la finalul meciului, Țig, care nu și-a putut abține lacrimile, a ținut să le mulțumească celor prezenți în tribune și a avut un mesaj special pentru fetița ei, Sofia.

„Mulțumesc că ați venit din nou într-un număr atât de mare și ne-ați susținut pe amândouă. Este o onoare să jucăm în fața dumneavoastră și sperăm să se țină turneul aici și la anul pentru a va da ocazia de a vedea din nou un tenis de calitatea.

În al doilea rând, aș vrea să o felicit pe Elena. Felicitări! Știu că nu multe jucătoare au loviturile tale și vei fi o mare campioană. Succes!

Aș vrea să mulțumesc federației pentru sprijinul acordat, să mulțumesc tuturor organizatorilor, copiilor de mingi, sunteți minunați, arbitrilor de linie, arbitrilor de scaun și tuturor celor care s-au implicat în acest turneu, inclusiv voluntarilor. Îmi cer scuze dacă omit pe cineva, sunt foarte emoționată.

De asemenea, aș vrea să mulțumesc familiei mele, ați fost un sprijin constant de-a lungul acestei perioade grele, dar și frumoase. Și Sofia de acasă, mami te iubește!”, a declarat Țig imediat după meci potrivit GSP.ro.

Elena Rybakina a câștigat, duminică, finala turneului BRD Bucharest Open (WTA), dotat cu premii totale de 250.000 de dolari și găzduit de Arenele BNR din Capitală. În ultimul act, a învins-o pe Patricia Țig, calificată miraculos.

Foto: Cristi Preda/ GSP

Citeşte şi:

LIVE BLOG | BRD Bucharest Open 2019. Patricia Țig a pierdut finala de simplu. Perechea Kuzmova-Pliskova, campioană la dublu

Cine este tatăl copilului Patriciei Țig. A câștigat titlul la Wimbledon

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”
GSP.RO

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”

Horoscop 19 ianuarie 2020. Săgetătorii sunt încărcați de sentimentalism
HOROSCOP

Horoscop 19 ianuarie 2020. Săgetătorii sunt încărcați de sentimentalism