De Ciprian Iana,

Aflat în Anglia, Reina a dezvăluit că s-a simțit rău și că a luat toate măsurile de precauție, pentru a nu-i infecta și pe cei apropiați lui, în condițiile în care în insula britanică nu se fac teste pentru Covid-19.

”Săptămâna trecută am avut toate simptomele coronavirusului. Am ţinut cont de toate precauţiile pentru a nu-i infecta pe cei care locuiesc cu mine. Aici (n.r. în Anglia) nu se fac teste şi asta nu poate fi decât o problemă, dar acum sunt bine”, a spus Pepe Reina la radio Cadena Cope, citat de Corrierre dello Sport.

Acesta a adăugat: .”A fost greu, foarte greu, e ca şi cum a trecut un camion peste mine”.

Aflat în Anglia, Pepe Reina a dezvăluit că urmărește cu îngrijorarea tot ce se întâmplă în Italia și în Spania, țările cele mai afectate de pandemia de coronavirus din Europa.

”Urmăresc tot ceea ce se întâmplă atât în ​​Spania, cât și în Italia, sunt momente dificile și suntem cu toții îngrijorați. Ceea ce mă afectează cel mai mult este să văd oameni plecând, fără nici măcar posibilitatea de a fi întâmpinați pentru ultima dată de familia lor”, a spus Reina.

Portarul de la Aston Villa a continuat: ”Fotbalul este în acest moment secundar, nu-mi pasă când revenim pe teren, ceea ce contează este sănătatea, am înțeles că există sunt interese economice mari în joc, dar este la fel în toate sectoarele. Nu are sens să joci fără audiență, dar în orice caz este esențial să te întorci la joc atunci când există toate garanțiile pentru a o face în siguranță”.

Citeşte şi:

Ronaldinho este izolat în închisoarea din Paraguay, din cauza coronavirusului

Un bărbat a fugit din izolare ca să se plimbe pe ulițele satului, în Vaslui. A fost prins și băgat în carantină

Când va fi gata un vaccin anti coronavirus. ”Suntem în zona speculațiilor”

Mărturie dură a unui fost internațional român: „Ai mei beau de rupeau. Nu aveam geamuri la casă, le spărgeau la beție. Se trezeau noaptea și se băteau”
GSP.RO

Mărturie dură a unui fost internațional român: „Ai mei beau de rupeau. Nu aveam geamuri la casă, le spărgeau la beție. Se trezeau noaptea și se băteau”

Horoscop 8 aprilie 2020. Berbecii au parte de o zi cu trăiri intense
HOROSCOP

Horoscop 8 aprilie 2020. Berbecii au parte de o zi cu trăiri intense