Mergi direct la conținut »
”Pinalti” în familie! Gheorghe Ştefan a decis să pună capăt mariajului de peste 35 de ani
Sport Libertatea > Sport > ”Pinalti” în familie! Gheorghe Ştefan a decis să pună capăt mariajului de peste 35 de ani

”Pinalti” în familie! Gheorghe Ştefan a decis să pună capăt mariajului de peste 35 de ani

Gheorghe Ștefan (62 de ani), fost primar de Piatra Neamț, încă președinte de onoare al clubului de ligă secundă Ceahlăul, a intentat acţiunea de divorţ la Judecătoria Piatra Neamţ, informează libertatea.ro. Divorţul se va pronunţa cu acordul părţilor, dar, conform Codului Civil, cei doi soţi trebuie să meargă mai întâi la un mediator, care va încerca să-i convingă să nu divorţeze.

Cel poreclit ”Pinalti” va împărţi cu soţia lui, Elena, bunurile dobândite în timpul căsătoriei, respectiv 3 terenuri, un apartament în Bucureşti, o casă în Piatra Neamţ, dar şi tablouri şi bijuterii în valoare de aproape 10.000 de euro, multe din ele fiind acum sub sechestru DNA.

Rămas fără fotoliul de edil al oraşului de la poalele Pietricicăi, Pinalti îşi caută acum loc de muncă. Se pare că fostul primar nu duce lipsă de oferte, având în vedere că are experienţă în administraţie şi în afaceri. Apropiaţi ai fostului vicepreşedinte PD-L spun că Pinalti îşi va pune în valoare cunoştinţele în ale afacerilor pentru o firmă de renume din judeţul Neamţ.

Plasat în arest la domiciliu, de pe urma dosarului Microsoft, ”Pinalti” a avut grave probleme de sănătate în ultimii ani. Se spune că a făcut chiar două infarcturi pe vremea în care era în arest. S-a operat de ulcer, și-a scos fierea și a fost suspect de cancer la colon. În ultimii trei ani, a slăbit peste 50 de kilograme

 

 

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close