Mergi direct la conținut »
Pițurcă a pus tunurile pe toată lumea: cum i-a atacat pe Daum, pe Burleanu, pe Iordănescu. Ce a spus despre Contra și despre Mutu
Sport Libertatea > Sport > Pițurcă a pus tunurile pe toată lumea: cum i-a atacat pe Daum, pe Burleanu, pe Iordănescu. Ce a spus despre Contra și despre Mutu

Pițurcă a pus tunurile pe toată lumea: cum i-a atacat pe Daum, pe Burleanu, pe Iordănescu. Ce a spus despre Contra și despre Mutu

Pițurcă a pus tunurile pe toată lumea: cum i-a atacat pe Daum, pe Burleanu, pe Iordănescu. Ce a spus despre Contra și despre Mutu.

Victor Pițurcă n-a cruțat pe nimeni și și-a spus foarte tăios punctele de vedere. De gura lui n-a scăpat nimeni.

Pițurcă  a pus tunurile pe toată lumea: cum i-a atacat pe Daum și pe Burleanu: „Nu are nimic în comun cu funcția”

Victor Pițurcă s-a dezlănțuit la Telekomsport.ro, atacându-i pe Daum, pe Burleanu, pe Iordănescu.

Pițurcă despre Daum…

„Era normalムdebarcarea lui Daum. Totuși, cred cムera corect față de Daum ca acest lucru sムse întâmple dupムultimul meci din preliminarii. Oricum, s-a demonstrat cムel nu e un bun selecționer. Nu avea nimic în comun cu această funcție!”.

Pițurcă despre Contra…

„Pentru Contra e o meserie nouăƒ. E complet diferit sムfii selecționerul naționalei. E într-o funcție nouăƒ, să vedem cum va gestiona situația. Nu va fi simplu.

Contra mi-a trimis un mesaj, a vrut sムvorbeascムcu mine. Am avut o discuție simplムcu el, i-am spus în mare despre ce e vorba ca selecționer. Va fi atacat din toate părțile pentru ムtoatムlumea se pricepe la fotbal în România.

E foarte dificil sムfii selecționer al naționalei pentru cムmateria umanムși cea fotbalisticムsunt reduse. În primul rând, selecționerul trebuie să facムselecția foarte foarte bine, sムsimtă momentul potrivit, sムsimtムjucăƒtorii. De pildăƒ, eu făƒceam selecții foarte bune”.

Pițurcă despre Comisia Tehnică…

„N-are nicio legătură Comisia Tehnicムcu alegerea noului selecționer, totul a fost doar de fațadăƒ. Tot președintele FRF și apropiații săƒi au luat decizia”.

Pițurcă despre Burleanu…

„Nu voi accepta sムmai fiu selecționer cu actuala conducere a Federației, deci n-avea sens sムfiu pe lista posibililor înlocuitori ai lui Daum. Mi-am exprimat foarte clar această decizie.

Nu am răƒutate sau dușmănie cu Burleanu, dar eu îmi doresc în fruntea Federației oameni de fotbal, nu persoane venite din alte sfere ale societății noastre puse în funcție cu japca în detrimentul unor persoane de fotbal. Vreau ca FRF să fie condusムde oameni de fotbal. S-ar putea sムmai fiu selecționer în viitor”.

Pițurcă despre viitoarele alegeri de la FRF…

„Actuala conducere a Federației nu e susținutムde nimeni, degeaba spun Porumboiu sau Dragomir că va răƒmâne. Burleanu nu mai e susținut de absolut nimeni, nici de politic.  Dacă e nevoie sムfac eforturi sムconving lumea pentru viitoarele alegeri pentru a vota pe cineva, voi face și acest lucru”.

Pițurcă despre Anghel Iordănescu…

„Ne plângem cムnu mai avem jucăƒtori, dar eu am avut jucăƒtori? Naționala a ajuns în primele zece ale lumii datoritムmie, nu lui Iordănescu! Iordăƒnescu a fost pus tot politic, cum sムse mai întoarcă la naționalムdupム12 ani altfel decât politic? Mムimplora sムnu plec și după ce am plecat a devenit antrenor”.

Pițurcă despre posibila venire a lui Mutu la FRF:

„Nu mi s-ar părea o mutare bunăƒ. N-are ce căƒuta la Federație. N-am vorbit cu el, dar dacă voi avea ocazia îi voi spune. El e un timp mult mai inteligent de atât”.

CITEȘTE ȘI: 

 
 
Close
Close
Închide