MENIU CAUTĂ

Pogba a dedicat victoria din semifinalele CM 2018 tinerilor fotbaliști thailandezi blocați în peșteră: ”Bravo, băieți!”

Distribuie

Pogba a dedicat victoria din semifinalele CM 2018 tinerilor fotbaliști thailandezi blocați în peșteră: ”Bravo, băieți!”.

Mijlocaşul Paul Pogba a dedicat victoria Franţei în faţa Belgiei (1-0), marţi seara, în semifinalele Cupei Mondiale 2018, tinerilor fotbalişti salvaţi dintr-o peşteră inundată în Thailanda, informează AFP.

„Această victorie merge către eroii zilei. Bravo băieţi, aş fost cu adevărat puternici #thaicaverescue #chiangrai”, a scris, în engleză, jucătorul lui Manchester United, pe contul său Twitter, deasupra unei fotografii cu cei 12 tineri fotbalişti.

Pogba: ”Sper să le ofer victoria tuturor acestor copii”

„Mesajul este pentru ei, sper să le ofer victoria tuturor acestor copii. Fotbalul se joacă timp de 90 de minute, iar după aceea este viaţa normală. Iar acest lucru este, de asemenea, foarte important. Noi trăim visurile noastre, însă nu trebuie să uităm persoanele din afară şi viaţa adevărată”, a adăugat mijlocaşul francez după victoria de la Sankt Petersburg.

Cei 12 jucători, împreună cu antrenorul lor, au rămas captivi într-o peşteră inundată timp de două săptămâni, înainte de a fi salvaţi, la capătul unei operaţiuni de amploare.

Ei au fost invitaţi de FIFA să asiste la finala Cupei Mondiale, programată pe 15 iulie la Moscova, însă au fost nevoiţi să refuze, afându-se în carantină la spital, notează Agerpres.


Anamaria Prodan și marea dragoste din copilărie, care a dat-o de pământ la propriu. ”Am uitat de frică și de amintirile triste”

Citește mai multe despre Belgia, Franța, peșteră, pogba și Thailanda pe Libertatea.

Comentarii