Mergi direct la conținut »
POLO / Steaua visează la semifinalele Euro Cup!

Lider în Superliga Naţională, Steaua joacă miercuri, 17 decembrie, meciul retur cu Waspo Hannover din sferturile de finală ale Len Euro Cup.  Echipa antrenată de Ionuţ Angelescu a învins în prima manşă la două goluri diferenţă. După 9-7 în tur, roş-albaştrii visează la semifinale, dar sunt totodată convinşi că-i aşteaptă un retur greu la Hanovra, informează h2opolo.ro.

”Ar fi un rezultat extraordinar pentru noi şi pentru poloul românesc. Tocmai de aceea suntem motivaţi să facem un meci cât mai bun la Hanovra. Mă aştept să jucăm mai bine ca la Bucureşti mi s-a părut că nu am fost chiar în varf de formă. Poate am intrat un pic timorat din cauza faptului că am jucat în faţa propriilor suporteri. Două goluri este o diferenţa ok dar nu iţi asigură în niciun fel calificarea. Trebuie să jucăm să câştigăm, nu să apărăm rezultatul. În tur nu au mers şuturile de afară, trebuie să tragem mult mai mult la poartă. Dacă vom reuşi să facem asta eu zic că avem şanse bune de calificare în semifinale”, a declarat centrul Mihnea Chioveanu.

Partida Waspo Hannover – Steaua va fi arbitrată de Maro Savinovici, din Croaţia, şi Dejan Adzici, din Muntenegru. Observator din partea Len va fi turcul Haluk Toyagarli. Meciul  se joacă miercuri 17 decembrie, de la ora 21.00.

Close
Închide
  Close