Mergi direct la conținut »
Andreea Părăluță, portarul naționalei feminine de fotbal a României, a primit 12 goluri într-un meci din Liga Campionilor / VIDEO
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Andreea Părăluță, portarul naționalei feminine de fotbal a României, a primit 12 goluri într-un meci din Liga Campionilor / VIDEO

Andreea Părăluță, portarul naționalei feminine de fotbal a României, a primit 12 goluri într-un meci din Liga Campionilor / VIDEO

Portarul naționalei feminine de fotbal a României a primit 12 goluri într-un meci din 16-imile Ligii Campionilor. Andreea Părăluță a trăit miercuri seară un adevărat coșmar între buturile formației Atletico Madrid, care a fost dezmembrată în deplasarea de la Wolfsburg, scor 12-2. 

În prima repriză, Părăluță, care poartă numărul 13 pe tricou, a scos mingea de poartă de opt ori. În minutul 29 era deja 5-0, grație golurilor marcate de Popp (2, 15, 16, 29), Gunnarsdottir (8), Harder (29). La golul patru a greșit grav.

Coșmarul fetei din Pucheni – Dâmbovița a continuat și în ultimul sfert de oră, când a mai încasat trei goluri: Dickenmann (33, 44) și Jucinara (41, autogol). Atletico a intrat la vestiare conduse cu 8-1, reușita ibericelor fiind reușită de Ludmila (31).

Actul secund s-a desfășurat după același scenariu, iar campioana Germaniei a mai înscris de patru ori în poarta goalkeerperului Andreea Părăluță: Harder (49), Wullaert (57, 83) și Hansen (69). Cel de-al doilea gol pentru iberice a fost reușit de Sonia Bermudez (76).

În tur, campioana Germania câștigase 3-0, dar Părăluță a fost rezervă.

Andreea Părăluţă, 22 de ani, jucătoarea numărul 1 în România în 2015, a semnat anul trecut cu Atletico Madrid! Andreea a evoluat la ASA Târgu Mureş.

Citește și: Președintele FRF, Răzvan Burleanu, explică eșecul lui Christoph Daum: ”Un minus cred că a fost bariera lingvistică. Nu a vrut translator”

Close
Închide
  Close