Bătaia dintre foștii fotbaliști Adrian Mutu și Sabin Ilie nu este singulară în lumea fotbalului nostru.

În octombrie 2013, Gabriel Tamaș și Daniel Pancu au fost protagoniștii unei partidei de box organizată ad-hoc pe terasa hotelului Irisa din București.

Cei doi s-au întâlnit la restaurant și au băut până au început să-și arunce vorbe grele. Tamaș i-a aruncat mănușa fostului coleg de națională, care a acceptat bărbătește provocarea. S-a lăsat cu pumni la greu. 

Cu cinci ani mai tânăr, Tamaș l-a ”șifonat” bine de tot pe Pancone. Martori oculari au povestit că cei doi fotbaliști au terminat ”meciul” ca doi pugiliști care abia se mai țineau pe picioare.  

Bătaia în stil western, cu mese răsturnate, ar fi avut două reprize crâncene, dar a și fost pigmentată cu momente comice.  

După ce Tamaș l-a trimis la podea, Pancu s-a ridicat și i-a cerut revanșa, după ce s-a scuturat ca un veritabil boxer. ”Hai să mai facem una!”, l-a provocat rapidistul pe fundaș. Tăvălit și în ”repriza a doua”, Pancu s-a recunoscut învins în stilul băieților de cartier: ”Mai bătut, Gabi! Asta e, ești mai bun! Hai să mai bem”. 

Alte scandaluri provocate de Adi Mutu:

– Septembrie 2004. Episodul ”Flora”. Înaintea meciului România – Macedonia 2-1, disputat la Craiova, în preliminariile CM 2006, Mutu a fugit din cantonament împreună cu alţi coechipieri şi au petrecut noaptea în de strip-tease ”Flora” din Bănie. Mutu a fost iertat atunci pentru că a marcat golul victoriei.

– Octombrie 2004. Episodul Cocaina. Mutu a fost suspendat 7 luni după ce a fost depistat pozitiv cu cocaină în urma unui control comandat de Chelsea, clubul la care era legitimat. Mutu este şi astăzi în proces cu clubul londonez, care îi solicită despăgubiri de 17 milioane de euro.

– Mai 2006. Episodul SUA. Adi Mutu s-a certat cu secundul Ştefan Iovan în turneul din SUA, iar Victor Piţurcă l-a exclus din lot.

– August 2006. Episodul Constanţa. Înaintea meciului România – Bulgaria 2-2, din preliminariile CE 2008, Adi Mutu a bătut cu ranga un chelner din Constanţa. Mutu a intrat în conflict cu chelnerul şi l-a chemat în camera de hotel să-i dea un tricou.

– Octombrie 2009. Episodul Serbia. Înainte de meciul cu Serbia din preliminariile pentru CM 2010, Mutu a petrecut la Bucureşti alături de Adrian Cristea şi de două domnişoare până la orele dimineţii. După meciul cu Serbia de la Belgrad, pierdut de români cu 5-0, Mutu a fugit din hotel la o petrecere din Novi Sad, origanizată de Ratko Buturovici, patronul Vojvodinei.

– Ianuarie 2010. Episodul sibutramina. Adi Mutu a fost depistat pozitiv cu sibutramină, după două controale antidoping. A fost suspendat până pe 29 octombrie.

– Aprilie 2010. Episodul Firenze. A bătut doi indivizi într-o parcare din faţa unui restaurant din Firenze. Totul s-a întâmăplat la ora 2 noaptea. Mutu a susţinut că cei doi i-au făcut avansuri soţiei sale.

– Octombrie 2010. Episodul Rakaj. La ora cinci dimineaţa, Mutu a bătut un ospătar într-un local din Firenze până l-a băgat în spital. Totul s-a pentrecut pentru că ospătarul Berat Rakaj i-a cerut românului să-şi plătească nota.

Alte scandaluri provocate de Gabi Tamaş:

– Februarie 2009. Episodul Antalya. Aflat cu Dinamo în cantonament în Antalya (Turcia), Tamaş a fost trimis la Dinamo 2 după ce a consumat băuturi alcoolice în camera de hotel şi a sărit să-l bată pe Jean Vlădoiu.

– Mai 2009. Episodul Dinamobilul. Aflat în cantomanet la Săftica unde Dinamo pregătea derby-ul cu Steaua, lui Tamaş i s-a făcut poftă de băut. Avea două posibilităţi de evadare: autocarul sau Dinamobilul. A ales varianta a doua.

– Octombrie 2009. Tamaş, Moţi şi N`Doye au sărit să bată câţiva fotoreporteri care-i urmăreau.

– Noiembrie 2009. Episodul Ganea. Gabi Tamaş a sărit să-l bată pe Ionel Ganea chiar în cantonamentul echipei naţionale.

– Iunie 2011. A ratat turneul din America de Sud al echipei naţionale din cauza unei beţii întinse până dimineaţă. Tamaş nu s-a trezit în timp util şi n-a mai prins avionul.

A spart ușa unui bloc și a dormit pe preș

Fundaşul Gabriel Tamaş a ajuns vara trecută la poliţie, după ce s-a îmbătat şi a spart uşa unui bloc, pe al cărui hol a vrut să doarmă

Gabriel Tamaş (29 ani) trebuia să se prezinte la reunirea lotului României, care pregătea amicalul cu Trinidad Tobago. Din păcate, tricolorul a ajuns la Secţia 1 de Poliţie din Bucureşti, după ce noaptea a băut într-un club, iar dimineaţă, mangă fiind, a vrut să se odihnească “cu forţa” pe holul unui imobil de pe bulevardul Iancu de Hunedoara.    

O noapte în club, udată din plin cu alcool, s-a transformat într-o vizită în arestul poliţiei. Gabi Tamaş, convocat de Victor Piţurcă pentru meciul amical cu Trinidad-Tobago, s-a gândit să înceapă perioada de pregătire cu o distracţie nebună într-un local din Capitală. Petrecerea s-a prelungit peste noapte şi s-a terminat la ivirea zorilor. Fundaşul tricolor a ajuns singur acasă, aproape de ora 8, dar a ratat blocul în care avea apartamentul. Supărat că nu putea pătrunde pe scară şi că nu i-a fost deschisă uşa, fotbalistul lui WBA a luat la picioare termopanele de la intrare şi nu s-a oprit până nu a spart unul, reuşind astfel să-şi facă loc pentru a a ajunge în bloc.

Culcat pe burtă, «ca o broască»

A urcat scările clătinându-se, sprijinit de perete, dar efortul depus a fost extenuant. S-a aplecat, s-a târât în genunchi şi apoi a căzut lat pe podeau rece unde adormit buştean. “S-a culcat pe burtă ca o broască. Nu ştiai dacă mai e sau nu viu”, a povestit administratorul blocului. Tamaş a fost luat pe sus de poliţie, dus la secţie cu cătuşele la mâini, fiind liniştit cu greu de poliţişti şi riscă să fie acuzat pentru ultraj contra bunelor moravuri. Fotbalistul nu ştia nici cum a ajuns în bloc nici de ce este ţinut în arest. ”Încă nu s-a început urmărirea penală. A avut o noapte puţin mai grea. Atâta şi nimic mai mult. Este o rătăcire de dimineaţă a unui sportiv”, a spus avocatul jucătorului.

Aici, detalii despre ultima bătaie în care a fost implicat Adi Mutu.

Ce au băut rușii pe stația orbitală. Dezvăluire incredibilă după 40 de ani! Băutura e un brand de succes în România
PARTENERI - GSP.RO
Ce au băut rușii pe stația orbitală. Dezvăluire incredibilă după 40 de ani! Băutura e un brand de succes în România
Marian, dezvăluire ȘOCANTĂ despre moartea Mădălinei Manole. Se schimbă TOT ce știam!!
Playtech.ro
Marian, dezvăluire ȘOCANTĂ despre moartea Mădălinei Manole. Se schimbă TOT ce știam!!
Cum a fost găsit Petrișor, românul care a dispărut la granița dintre Slovacia și Ungaria. Mesajul familiei
Observatornews.ro
Cum a fost găsit Petrișor, românul care a dispărut la granița dintre Slovacia și Ungaria. Mesajul familiei
Horoscop 25 iunie 2021. Peștii își vor pune mai multe întrebări și vor găsi și răspunsurile cele mai bune
HOROSCOP
Horoscop 25 iunie 2021. Peștii își vor pune mai multe întrebări și vor găsi și răspunsurile cele mai bune
Se întorceau acasă din Italia, când au fost loviți de tragedie. Nimeni nu înțelege ce s-a întâmplat când au ajuns în Cluj. VIDEO
Știrileprotv.ro
Se întorceau acasă din Italia, când au fost loviți de tragedie. Nimeni nu înțelege ce s-a întâmplat când au ajuns în Cluj. VIDEO
VIDEO | Moment ULUITOR în direct. Vedeta TV n-a realizat că nu poartă lenjerie intimă
Telekomsport
VIDEO | Moment ULUITOR în direct. Vedeta TV n-a realizat că nu poartă lenjerie intimă
1.000mp de ziduri devin opere de artă ce purifică aerul din București (PUBLICITATE)
PUBLICITATE
1.000mp de ziduri devin opere de artă ce purifică aerul din București (PUBLICITATE)