„Din punctul meu de vedere dă dovadă de personalitate urâtă. Sunt 100% sigur că (Roger) Federer sau (Rafa) Nadal nu ar face niciodată așa ceva”, a declarat Thiem într-un interviu acordat pentru EuroSport.

Dar Roger Federer nu a împărtășit furia lui Thiem și a găsit întreaga situație amuzantă. „Cred ca a fost o situație nefericita despre care cred că este amuzantă și am glumit pe această seamă”, a spus Federer.

Totuși, elvețianul spune că în astfel de situații trebuie să funcționeze regula potrivit căreia jucătorul care a rămas în turneu să aibă prioritate.

„Nu știu ce s-a întâmplat, dar ceva a mers prost pentru a se ajunge în această situație”, a spus Federer. „Cred că cea mai bună modalitate de a rezolva acest lucru, cu toți jucătorii, este ca cel care este încă în turneu să aibă prioritate. Cel puțin așa văd eu lucrurile”, a declarat elvețianul.

„Trebuie să fi fost sigur o neînțelegere sau poate ar fi trebuit să o țină pe Serena în vestiar și nu aici în centrul de presă. Nu știu exact ce s-a întâmplat, dar înțeleg frustrarea lui Dominic”, a mai spus Federer.

Williams nu a comentat scandalul spunând doar: „Ieri nu a fost ziua mea”.

CTP, după declarațiile Vioricăi Dăncilă: 'Am înțepenit!'
Recomandări

CTP, după declarațiile Vioricăi Dăncilă: 'Am înțepenit!'

Un incident neobișnuit și extrem de neplăcut pentru organizatorii turneului de la Roland Garros s-a produs, sâmbătă, după ce Serena Williams a fost eliminată în turul al treilea.

După înfrângere, americanca a vrut să termine cât mai repede cu formalitățile impuse de organizatori și a cerut să intre imediat la conferința de presă.

În sală se afla, însă, Dominic Thiem, austriacul de pe locul 4 ATP, care vorbea după victoria intensă reușită în fața uruguayanului Pablo Cuevas (33 de ani, 47 ATP), scor 6-3, 4-6, 6-2, 7-5.

În plină conferință, Thiem a fost informat de organizatori că trebuie să părăsească sala pentru ca Serena să-și facă apariția și nu e dispusă să aștepte.

Vestea l-a enervat pe Thiem: „Nu mai sunt un junior! N-am înțeles, sincer. Adică, ce dracu? Cred că e o glumă. Trebuie să plec din sală pentru că Serena își face apariția? Atunci plec, nu mai stau”, a spus Thiem, vizibil iritat.


Citește și: FOTOREPORTAJ DOCUMENTARIA / Blaj. Micul oraș din Alba se pregătește pentru marea vizită a Suveranului Pontif


 

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."
GSP.RO

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."

Horoscop 15 noiembrie 2019. Vărsătorii trebuie să evite stresul prelungit și intens
HOROSCOP

Horoscop 15 noiembrie 2019. Vărsătorii trebuie să evite stresul prelungit și intens