Mergi direct la conținut »
Premii de 15.000 de euro la cea de-a patra ediție a Romanian Darts Festival. Cine sunt câștigătorii
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi > Premii de 15.000 de euro la cea de-a patra ediție a Romanian Darts Festival. Cine sunt câștigătorii

Premii de 15.000 de euro la cea de-a patra ediție a Romanian Darts Festival. Cine sunt câștigătorii

Federaţia Română de Darts organizează pregătește cea de-a patra ediție a Romanian Darts Festival (RDF), care se va derula conform tradiției, în ultimul weekend din această lună, între 25 și 27 ianuarie 2019, însumând premii care depășesc 15.000 de euro și fiind promovată de Diana Seceleanu PR. Este unul dintre cele mai mari evenimente de acest gen de pe întregul continent.

ACTUALIZARE 31 ianuarie. Cea de-a patra ediție a Romanian Darts Festival (RDF) a ajuns la final, trofeele fiind cucerite de Karolina Podgórska (RCDO feminin), John Michael (RCDO masculin), Aileen de Graaf (RIDO feminin) și David Parletti (RIDO masculin). Competiția a fost organizată de către Federația Română de Darts și găzduită de Hotel Intercontinental, între 25 și 27 ianuarie 2019.

 

Pentru premiile de peste 15.000 de euro s-au întrecut mai mult de 400 de jucători, din 29 de țări. Pe lista celor mai bune rezultate obținute de români și-au trecut numele Andreea Brad (locul cinci la RCDO), Alexandru Stoian (locul nouă la RIDO) și Adrian Frim (locul 17 la RIDO&RCDO). De asemenea, Tony O’Shea, triplu vicecampion mondial, a fost unul dintre participanții de seamă, reușind o clasare de locul nouă la RCDO.
Romanian Darts Festival a fost ultima mare provocare, înainte de Campionatul Mondial de darts, care va fi organizat de țara noastră, pentru întâia oară de către o țară din Europa de Est, între 7 și 12 octombrie 2019, la Grand Hotel Italia Cluj.

Campionatul Mondial de darts a ajuns la a XXII-a ediția și abia a opta organizată pe continetul european, cu excepția țărilor din Marea Britanie. Este cel mai mare eveniment sportiv de darts adresat loturilor naționale, atât masculine, cât și cele feminine, precum și juniorilor din întreaga lume, iar Federația Română de Darts preconizează participarea a peste 600 de sportivi, din cadrul a peste 45 de delegații de oficiali.

Cum a câștigat o patroană de pensiune un contract de aproape 2 milioane de euro cu Spitalul Județean Suceava
Recomandări

Cum a câștigat o patroană de pensiune un contract de aproape 2 milioane de euro cu Spitalul Județean Suceava

 

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Competiția care se va desfășura la Hotel Intercontinental va reuni peste 400 de jucători și jucătoare, până la această oră fiind înscriși sportivi din 29 de țări. Printre numele mari care și-au anunțat prezența se numără Tony OShea, Martin Phillips, Deta Hedman, Aileen de Graaf și componenții lotului național de darts al României.

RDF presupune două competiţii, respectiv Romanian International Darts Open (RIDO), aflat la a noua ediţie şi Romanian Classic Darts Open (RCDO), care a ajuns la a șasea ediție, ambele desfășurându-se sub egida BDO (British Darts Organisation) şi WDF (World Darts Federation).

Evenimentul este unul important pentru jucătorii de profil, pentru că face parte din circuitul BDO și punctele de la ambele competiţii vor conta pentru calificarea la următoarea ediție a Campionatului Mondial de Darts. De asemenea, în faza semifinalelor și a finalelor, Federația Română de Darts vine cu o provocare și premiază cu 1.000 de euro persoana care reușește să realizeze un joc perfect, din nouă săgeți.

VIDEO | Doi medici din Suceava au avut curaj să denunțe politizarea înainte de dezastru: ”Spitalul ăsta e transformat în afacere. A lui Flutur, a lui Rîmbu și alții. Afacere de partid”
Recomandări

VIDEO | Doi medici din Suceava au avut curaj să denunțe politizarea înainte de dezastru: ”Spitalul ăsta e transformat în afacere. A lui Flutur, a lui Rîmbu și alții. Afacere de partid”

 


Prima zi a evenimentului va fi dedicată deschiderii oficiale, respectiv turneului de warm-up, începând de la orele 19:00, dedicat celor care vor să se antreneze pentru marea competiție. A doua zi, sâmbătă, începând cu ora 10:00, va fi despre RCDO, până în faza semifinalelor la masculin și a finalei la feminin, în vreme ce după ora 17:30 se va juca un turneu dublu.

În cea de-a treia și ultima zi, duminică, de la 10:00, se va desfășura RIDO, atât masculin, cât și feminin, urmând ca după 17:00 să se dispute ultimele acte din ambele competiții pe scenă. Pasionații de darts care nu vor fi prezenți la eveniment pot să urmărească fazele finale livestreaming pe federatiedarts.ro, pe pagina de Facebook a Federației Române de Darts și pe winmautv.com. RDF se va încheia nu mai devreme de orele 20:30, iar finalul va fi marcat de festivitatea de decernare a premiilor pentru campionii celor două competiții.

Un militar care conduce starea de urgență se revoltă: “Nu mai tac. E vorba de viața oamenilor, nu de o pivniță inundată”
Recomandări

Un militar care conduce starea de urgență se revoltă: “Nu mai tac. E vorba de viața oamenilor, nu de o pivniță inundată”

 

RDF va fi ultimul mare „test”, înainte de Campionatul Mondial de darts, care va fi organizat de țara noastră, pentru întâia oară de către o țară din Europa de Est, între 7 și 12 octombrie 2019, la Grand Hotel Italia Cluj. Campionatul Mondial de darts a ajuns la a XXII-a ediția și abia a opta organizată pe continetul european, cu excepția țărilor din Marea Britanie. Este cel mai mare eveniment sportiv de darts adresat loturilor naționale, atât masculine, cât și cele feminine, precum și juniorilor din întreaga lume, iar Federația Română de Darts preconizează participarea a peste 500 de sportivi, din cadrul a peste 40 de delegații de oficiali.

Close
Închide
  Close