MENIU CAUTĂ
06 Dec. 2018 23:28

Preşedintele clubului Leicester City a murit în elicopterul care s-a prăbușit din cauza unei defecțiuni la rotorul secundar

Distribuie

Preşedintele clubului Leicester City a murit în elicopterul care s-a defectat din cauza unei defecțiuni la rotorul secundar al aparatului, este prima concluzie oficială a anchetei, aflată încă în desfășurare.

Pe 27 octombrie, în accidentul de elicopter produs în apropierea stadionului din Leicester a murit patronul clubului, Vichai Srivaddhanaprabha, şi alte patru persoane.

Pedalele din cabină erau deconectate de rotorul anticuplu, amplasat în coada fuselajului, mecanism prin care se controlează direcţia, au stabilit anchetatorii, potrivit bbc.com.

Elicopterul în care se aflau s-a prăbuşit lângă stadionul King Power, după un meci cu echipa West Ham.

Meciul s-a încheiat în jurul orei locale 19.30, iar elicopterul a părăsit arena după ora 20.30. Aparatul de zbor s-a ridicat chiar de pe terenul stadionului King Power, dar s-a prăbuşit după scurt timp, într-o parcare situată la aproximativ 200 de metri de arenă. Aparatul a luat foc și a explodat.

Un martor a declarat că a observat faptul că elicea de la coada aparatului nu funcţiona. iar elicopterul s-a rotit î spirală înaintea prăbuşirii.


Citește și: IMAGINI SCANDALOASE – Bărbat lovit de mașina Poliției de Frontieră și târât în șanț de polițiști! Instituția are altă variantă


 

Citește mai multe despre ancheta, elicopter și Leicester pe Libertatea.

Comentarii