Mergi direct la conținut »
Primele concluzii ale Ministerului Sănătății privind ancheta în cazul Ilie Balaci
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

Primele concluzii ale Ministerului Sănătății privind ancheta în cazul Ilie Balaci

Rezultatele preliminare ale anchetelor pe care le desfăşoară Ministerul Sănătăţii la Serviciul de Ambulanţă Craiova şi la Spitalul Judeţean Craiova în cazul morţii fostului fotbalist Ilie Balaci arată că toate procedurile de intervenţie au fost respectate.

Raportul arată că ambulanţele au fost dotate corespunzător. A fost respectat şi protocolul de resuscitare, precizează ministerul, fiind făcută chiar o resuscitare prelungită.

„Rezultatele preliminare ale controalelor efectuate la Serviciul de Ambulanţă Craiova şi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova de Corpul de Control al Ministerului Sănătăţii împreună cu reprezentanţi ai Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul MAI relevă faptul că au fost respectate procedurile în efectuarea intervenţiilor medicale în cazul lui Ilie Balaci. Ambulanţele au fost dotate corespunzator iar protocolul de resuscitare a fost respectat, fiind efectuată chiar o resuscitare prelungită”, transmite miercuri Ministerul Sănătăţii, printr-un comunicat de presă.

Ministerul Sănătăţii a declanşat o anchetă cu privire la decesul fostului fotbalist Ilie Balaci, după mai multe declarații ale familiei.

Ilie Balaci s-a stins duminică dimineață, în jurul orei 9.30, la doar 62 de ani. „Minunea Blondă” venise la Craiova pentru a asista la meciul CSU Craiova – FCSB, dar a murit în brațele mamei sale. Ilie Balaci a murit după ce a suferit un infarct.


Citește și:

Caracatiţa terenurilor de la Aeroportul Otopeni: Gigi Becali a cumpărat cu un euro metrul pătrat și-l poate vinde cu 25, dar spune că va accepta orice preț al statului! “Eu trăiesc în creștinism, nu în capitalism”

Close
Închide
  Close