”Judecătorul sindic va analiza documentele şi va lua o decizie“, a precizat administratorul judiciar al FC Braşov.

Tot miercuri, avocaţii grupului de investitori italieni interesaţi de FC Braşov au depus la Tribunal mai multe documente prin care speră să anuleze decizia şedinţei de marţi din Adunarea Generală a Creditorilor.

”Am primit împuternicire din partea investitorilor să-i pot reprezenta în faţa instanţei. Am depus toate actele, inclusiv oferta de cumpărare a clubului în sprijinul eliminării spectrului falimentului. Aşteptăm decizia judecătorului sindic“, a declarat Gheorghe Popa, reprezentantul grupului de investitori italieni interesaţi de FC Braşov.

Altfel, conform surselor Monitorul Expres, a mai apărut un grup de investitori interesaţi de preluarea clubului. Ar fi vorba de un grup de oameni de afaceri din Germania, iar intermediar ar fi Anamaria Prodan. Soţia lui Reghecampf este aşteptată joi în ţară, iar vineri se pot demara discuţiile.

”Sunt două grupuri de investitori din străinătate care vor să ajute echipa. Cel mai probabil, reprezentanţii celui de-al doilea grup de investitori vor veni vineri la discuţii la Braşov“, a confirmat Romeo Paşcu, preşedintele onorific al FC Braşov.

Urmărește-ne pe Google News