Mergi direct la conținut »
Sport Libertatea > Sport > Puiule, tatuatul Stanciu e Dumnezeul tău, nu icoanele! Nicușor n-a vrut să dea tricoul! ^Gafe organizatorice colosale / FOTO&VIDEO

Puiule, tatuatul Stanciu e Dumnezeul tău, nu icoanele! Nicușor n-a vrut să dea tricoul! ^Gafe organizatorice colosale / FOTO&VIDEO

[gallery ids="1327084,1327083,1327081,1327080,1327079"]

Fotografii: Vlad Chirea

România a învins greu Lituania, 1-0 în amicalul de la Giurgiu. Naționala de fotbal a lui ”Father Chicken” Iordănescu a fost salvată de golul debutantului Nicușor Stanciu (64). Duminică, la Cluj-Napoca, altă mâncare de pește: test cu Spania, fostă campioană mondială, campioană europeană-en titre.

Naţionala României este încă departe de ceea ce se aşteaptă de la o echipă care are pretenţii să treacă de grupe la Euro 2016. Chiar şi aşa, tricolorii au bifat cel de-al 13 meci consecutiv fără înfrângere. Ultimul insucces datează din 4 iunie 2014, 1-2 în amicalul cu Algeria, disputat în Elveţia. Este cea de-a cincea victorie în cel de-al treilea mandat al lui Anghel Iordănescu, imbatabil de nouă partide.

Debutantul Nicușor Stanciu a decis meciul, stelistul semnând un gol superb, în minutul 64.

Nicolae Stanciu marchează la debut și aduce victoria României contra Lituaniei! Vezi rezumatul amicalului disputat la Giurgiu: https://bit.ly/1pIGtFG

Posted by Echipa națională de fotbal a României on Wednesday, March 23, 2016

România: Pantilimon – Măţel, Chiricheş, Moţi, S. Filip (Toşca 86) – Pintilii, Sânmărtean (Hoban 59) – Torje (Ivan 58), B. Stancu (Hora 76), Fl. Tănase (Stanciu 46) – Rusescu (Keşeru 46). Selecţioner: Anghel Iordănescu.

Ion Țiriac nu mai este cel mai bogat român. Cine i-a luat locul
Recomandări

Ion Țiriac nu mai este cel mai bogat român. Cine i-a luat locul

Lituania: Zubas – Vaitkunas, Georgas, Girdvainis, Andriuskevicius – Slivka (Kuklys 68), Zulpa – Petravicius (Veliulis 84), Cernych (Panka 83), Luksa (Mikoliunas 58) – Spalvis (Matulevicius 68). Selecţioner: Edgaras Jankauskas.

Cartonaşe galbene: – / Girdvainis 80.

Selecționerul Anghel Iordănescu a invocat divinitatea în timpul meciului. Generalul a pupat iconița pe care o ținea în mână. Dar Dumnezeul lui la Giurgiu a fost Stanciu.

Iordanescu-cruce-e1458760623118-764x603

Atât de drag i-a fost lui Stanciu tricoul în care a debutat cu gol incât n-a vrut sa facă schimb cu nimeni, cu nici un chip (vezi galeria foto). Până și suporterii i-au cerut bluza. ”Îmi pare rău, data viitoare. E primul meu echipament tricolor și îl păstrez cu cinste. Îl voi înrăma!”, spus stelistul.

2 VLAD3894 4 VLAD3898 5 VLAD3901 6 VLAD3902

Parcă în ciuda selecționerului bisericos, mijlocașul Stanciu are multe tatuaje prin care arată că este aproape de familia sa. Stelistul şi-a tatuat chipul bunicii pe umăr, ţinîndu-l în braţe pe cînd acesta era foarte mic! Pe pumnul stâng are o coroana sub care scrie ”blessed”. Tot brațul este desenat.
 noul-tatuaj-cu-care-stanciu-si-a-luat-colegii-prin-surprindere-in-2016-cum-a-aparut-decarul-stelei
 Pe brațul drept are o brățară gotică.

1În timpul meciului România – Lituania, pe www.eusunt12.ro, suporterii Romaniei au votat jucătorul meciului. Nicusor Stanciu a câștigat, cu 50% din numărul voturilor. Gabi Balint, reprezentantul suporterilor, a fost la meciul de la Giurgiu și i-a înmânat jucătorului Stelei trofeul Eu Sunt 12 din partea fanilor.

Numai pile la ISU Dolj! Ce a făcut nora unui colonel pentru a fi scăpată de restructurări
Recomandări

Numai pile la ISU Dolj! Ce a făcut nora unui colonel pentru a fi scăpată de restructurări

Partida de la Giurgiu, disputată în fața a 6.000 de oameni pe un teren excelent, în ciuda ploii, a fost marcată de gafele organizatorilor.

Meciul a fost precedat de o gafă organizatorică de proporții. Crainicul stadionul a anunțat suporterii că se va intona imnul Lituaniei, dar la stația de amplificare s-a auzit imnul României. În cele de urmă, imnul oaspeților a fost intonat după cel al României! Dar și acest moment a fost întrerupt de câteva… ”pârâituri”!

De asemenea, steagurile celor două țări au fost așezate aiurea la intrarea echipelor pe gazon.

Close
Închide
  Close