Mergi direct la conținut »
Rădoi, marionetă la Steaua! Un fost jucător de-al campioanei povestește cum a fost dat afară: ”Becali nu mă mai vrea”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Rădoi, marionetă la Steaua! Un fost jucător de-al campioanei povestește cum a fost dat afară: ”Becali nu mă mai vrea”

Rădoi, marionetă la Steaua! Un fost jucător de-al campioanei povestește cum a fost dat afară: ”Becali nu mă mai vrea”

Arădeanul George Țucudean, 24 de ani, povestește cum a fost alungat de Steaua, unde a fost împrumut de către Charlton, echipă care nu îl dorește înapoi.

”Eu am venit în iarnă la Steaua, iar la primul meci, cel din Cupă, am marcat primul gol. După mine, nu s-a așteptat 16 etape ca să marchez din acțiune.

Apoi, a venit meciul cu Rapid, unde am jucat bine. După aceste două meciuri, m-a sunat Anamaria Prodan, cea care a intermediat transferul meu la Steaua, și mi-a spus că Becali nu mă mai vrea. Eu eram șocat și nu înțelegeam cum după doar două meciuri poate spune asta!

Am zis să aștept până la vară și vedem ce va fi. S-a terminat campionatul și am mai primit o șansă, până la iarnă. M-am pregătit foarte bine în primul cantonament. După aceea am plecat în Austria și în primul meci am dat două goluri și am fost lăudat. S-a terminat cantonamentul și am fost sunat iar și mi s-a spus că Rădoi îmi va zice că nu mai este nevoie de mine și că Becali vrea să plec.
Țucudean GABI9490

Am vorbit cu Rădoi la Buftea și mi-a zis că trebuia să mă pregătesc mai bine și că nu am avut atitudine în aceste două cantonamente. Ne-am dat mâna și asta a fost”, a declarat Țucudean la televiziunea sport.ro.

„Eu am terminat contractul cu Steaua pe 7 septembrie și nu mai puteam semna cu altă echipă. Acum mă antrenez cu UTA și în iarnă mă întorc la Charlton. Mă bucur că a plecat nebunul ală de antrenor. Abia așteptam să pot spune asta. Din cauza lui am plecat cinci jucători după primul antrenament. El a dus echipa pe penultimul loc în Championship. Am ceva oferte din Anglia și voi vedea ce voi face”.

Close
Închide
  Close