Mergi direct la conținut »
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi > Rafael Nadal s-a căsătorit cu Mery Perello. Cei doi au o relație de 14 ani. Cum arată castelul care a găzduit 350 de invitați

Rafael Nadal s-a căsătorit cu Mery Perello. Cei doi au o relație de 14 ani. Cum arată castelul care a găzduit 350 de invitați

Rafael Nadal, care a câştigat 19 turnee de Grand Slam, dintre care 12 la Roland Garros, s-a căsătorit sâmbătă cu iubita lui, Maria Francesca "Mery" Perello. Cei doi au relație de 14 ani.

De Livia Lixandru,

Jucătorul de tenis, în vârstă de 33 de ani, şi iubita lui, în vârstă de 31 de ani, au o relaţie de foarte mult timp. La nunta lor, organizată în castelul Sa Fortalesa din Pollenca – un oraş din nord-estul insulei Mallorca -, au participat 350 de invitaţi, Potrivit Agerpres.

La nuntă au participa fostul rege al Spaniei Juan Carlos şi alte staruri ale tenisului spaniol, precum David Ferrer şi Feliciano Lopez.

S-au relaxat în Bahamas cu o lună înainte de nuntă

În urmă cu o lună, cotidianul spaniol El Pais a relatat că Rafael Nadal își petrece luna de miere în Bahamas înainde de nunta din 19 octombrie.

Jucătorul spaniol de tenis este înnebunit după Bahamas, loc unde și-a petrecut numeroase vacanțe în ultima perioadă de timp.

Mery Perello, supranumită „Xisca” în presa iberică, l-a cunoscut pe soţul ei prin intermediul prietenei sale din copilărie Maribel Nadal, sora celebrului tenisman.

FOTO: Epa

Close
Închide
  Close