De Daria Maria Diaconu,

Rafael Nadal a pierdut primul meci disputat la Turneul Campionilor, de la Londra, în fața jucătorului Alexander Zverev. Germanul s-a impus în fața ibericului cu scorul 6-2, 6-4.

După înfrângerea suferită la Turneul campionilor, Rafael Nadal a stat de vorbă cu jurnaliștii. Acesta a reacționat dur la întrebările puse de jurnalistul italian Ubaldo Scanagatta, în vârstă de 70 de ani. Jurnalistul i-a pus sportivului întrebări legate de recenta sa căsătorie, vrând să știe dacă evenimentul i-a distras atenția de la tenis, punctează gsp.ro.

  • Ai jucat de multe ori scurt în această seară, nu știu de ce. Căsătoria e un lucru important pentru mulți oameni, aș vrea să știu dacă acest moment din viața ta te-a distras în vreun fel de la tenis?

E o întrebare serioasă? OK, dacă e așa, e o mare surpriză că mă întrebi așa ceva, mai ales că sunt cu aceeași față de 15 ani și am avut o viață normală și stabilă. Nu contează dacă există un inel pe deget sau nu. Sunt un om normal. Poate pentru tine e, de câți ani ești căsătorit?

  • 30 de ani.

Și înainte?

  • Cinci ani.

Ahh, poate nu ai fost sigur de alegerea ta. OK, să trecem la întrebările în limba spaniolă, pentru că asta e un rahat. Îți mulțumesc!

Cine e femeia care a murit săracă și cu datorii, dar cu 1,5 milioane de euro în casă
Recomandări

Cine e femeia care a murit săracă și cu datorii, dar cu 1,5 milioane de euro în casă

Jurnalistul italian a menționat ulterior, pentru puntobreak.com, că așteaptă scuze din partea lui Rafael Nadal.

„Faptul că a spus că întrebarea mea e un rahat mi se pare deplasat și nu accept acest lucru de la nimeni, nici măcar de la Nadal. Poate că era nervos pentru că a pierdut meciul, dar nu înțeleg de ce mi-a răspuns așa. Sper că o să-mi ceară scuze pentru că nu merit un astfel de tratament”, a afirmat el.

În luna octombrie, jucătorul spaniol de tenis Rafael Nadal, în vârstă de 33 de ani, s-a căsătorit cu Maria Francisca Perello, cunoscută drept Xisca, în vârstă de 31 de ani, iubita lui de foarte mulți ani.

FOTO: EPA

Citeşte şi:

Prima apariție publică a lui Liviu Dragnea după ce a fost încarcerat. Schimbare radicală de look a fostului lider PSD

Poate fi răsturnat un avantaj de 14 puncte în turul doi al alegerilor prezidențiale? Ce arată analiza a 88 de alegeri prezidențiale din Europa

Rezultatele finale din primul tur al alegerilor prezidențiale: Klaus Iohannis – 37,82 %, Viorica Dăncilă – 22,26%, Dan Barna – 15,02%

Ce scrie pe adidașii Simonei Halep. Cameramanul de la Australian Open a facut zoom să vadă
GSP.RO

Ce scrie pe adidașii Simonei Halep. Cameramanul de la Australian Open a facut zoom să vadă

Horoscop 21 ianuarie 2020. Peștii se găsesc dominați de gânduri negre
HOROSCOP

Horoscop 21 ianuarie 2020. Peștii se găsesc dominați de gânduri negre