Mergi direct la conținut »
Răzvan Martin, aur la CE de haltere.  Încă două medalii de argint pentru sportivul român
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi > Răzvan Martin, aur la CE de haltere. Încă două medalii de argint pentru sportivul român

Răzvan Martin, aur la CE de haltere. Încă două medalii de argint pentru sportivul român

Răzvan Martin, aur la CE de haltere. A reușit din a treia încercare.

De Ciprian Iana,

ACTUALIZARE 29 martie. Răzvan Martin a câştigat, joi seara, încă două medalii de argint la total şi aruncat la categoria 77 de kilograme din cadrul Campionatelor Europene de haltere. România a ajuns la 20 medalii câştigate de la începerea competiţiei. 

Sportivul Răzvan Martin a câştigat, joi seara, medalia de aur la smuls (158 kg), categoria 77 de kilograme din cadrul Campionatelor Europene de haltere de la Izvorani.

Martin a intrat în concurs la 155 de kilograme, dar a ratat a doua încercare la 158 kg. La cea de-a treia însă a reuşit să ridice 158 de kilograme asigurându-şi aurul. Ultimul intrat în concurs, albanezul Daniel Godelli, a ratat de trei ori la 159 kg şi s-a clasat pe ultimul loc.

Medaliile de argint şi bronz au fost câştigate de Andres Mata (Spania), cu 157 kg, respectiv Ritvars Suharevs (Letonia), cu 156 kg.

România, 18 medalii la CE

România a ajuns la 18 medalii câştigate de la începerea competiţiei. Până acum au cucerit medalii Elena Andrieş – trei de aur (smuls, aruncat şi total) la categoria 48 kg, Ilie Ciotoiu – două de bronz (aruncat şi total) la 56 kg, Ionuţ Ilie – două de bronz (aruncat şi total) la 62 kg, Andreei Penciu – argint (smuls) şi bronz (total) la 58 kg, Maria Grigoriu – bronz (aruncat) la 58 kg, Paul Dumitraşcu – argint (aruncat) la 69 kg, Loredana Toma – trei de aur (smuls, aruncat, total) la 63 kg, Irina Lepşa – argint (smuls, aruncat, total) la 63 kg, Răzvan Martin – aur (smuls) la 77 kg.

Campionatele Europene de haltere la seniori se desfăşoară în perioada 26 martie – 1 aprilie în Sala Polivalentă din cadrul Complexului Olimpic de la Izvorani. România a mai găzduit Campionatele Europene de haltere seniori în 1972 la Constanţa şi în 2009 la Bucureşti.


CITEȘTE ȘI: Alexandru Mățan, analizat de Adrian Boingiu: ”L-am văzut înjurând, dar nu pot spune că m-a înjurat pe mine”

Close
Închide
  Close