După şase victorii şi un egal, a venit şi primul eşec al lui Al Hilal în campionat cu Răzvan Lucescu, 50 de ani, pe bancă. Liderul din Arabia Saudită a condus acasă cu 1-0 la pauză, însă a cedat în repriza secundă, 1-2 cu Al Nasr, locul 8 înaintea meciului! Chiar aşa, şi-a păstrat şefia, cu patru puncte avans faţă de Al Shabab şi Al Wehda.

Antrenorul român a dat vina pentru primul eşec în campionat pe consumul fizic din semifinala cu Al Sadd: ”Ne-a epuizat”.

Antrenorul român cere însă răbdare.

Această a treia înfrângere e dureroasă, dar nu cred că e timpul pentru acuzaţii. Aceiaşi jucători au calificat echipa în finala Ligii Campionilor Asiei.


Răzvan Lucescu:

Învingătorul său, Rui Vitoria, fostul tehnician al Benficăi, l-a contrazis: „Nu e o explicație c-au jucat în Liga Campionilor Asiei. Şi noi am fost acolo şi nu ne-am mai plâns. Le-am studiat atent jocul şi am găsit cele mai bune soluţii ofensive. Am venit să câştigăm şi nimic altceva. Am meritat victoria”.  

  • 3 înfrângeri are Răzvan Lucescu în 14 meciuri cu Al Hilal în campionat şi în Liga Campionilor Asiei. Toate pe teren propriu cu echipe saudite, 0-1 cu Al Ahli, 2-4 cu Al Sadd şi 1-2 cu Al Nasr

Citeşte şi:

Meseriile de rezervă ale fotbaliștilor de top. Sportivii din „garda veche” au studii superioare!

Răzvan Lucescu, în stare de șoc, după ce s-a calificat cu Al Hilal în finala Ligii Campionilor Asiei: ”Încă nu realizez”

În loc să ofere informații pentru bucureșteni, PMB plătește 3,1 milioane de lei pentru a arăta ce a făcut Gabriela Firea în mandatul său

Țiriac a anunțat live la TV ce sumă donează în criza coronavirus: „Ajutăm 40.000 de oameni”
GSP.RO

Țiriac a anunțat live la TV ce sumă donează în criza coronavirus: „Ajutăm 40.000 de oameni”

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine
HOROSCOP

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine