Mergi direct la conținut »
Răzvan Marin, despre comparația cu Frenkie de Jong: "Suntem diferiți. Eu sunt mai dinamic"
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

Răzvan Marin, despre comparația cu Frenkie de Jong: „Suntem diferiți. Eu sunt mai dinamic”

Răzvan Marin a semnat cu Ajax, ieri, și a oferit primele declarații în calitate de jucător al echipei din Amsterdam. Mijlocașul de 22 de ani a vorbit inclusiv despre faptul că multă lume îl compară cu Frenkie de Jong, 21 de ani, mijlocașul "lăncierilor" care va juca pentru Barcelona din sezonul următor. 

„Am văzut că toată lumea mă compară cu Frenkie, dar cred că suntem jucători diferiți. El joacă mai mult în apărare, pasează foarte bine și își depășește cu ușurință adversarii. Eu sunt mai dinamic, îmi place să joc mai mult în jumătatea adversă, să ofer pase decisive și să marchez”, a declarat Răzvan Marin, citat de publicația olandeză Voetbal International.

Internaționalul român le-a mai dezvăluit jurnaliștilor că printre cei care l-au sfătuit să semneze cu Ajax s-a numărat și Cristi Chivu, fostul fundaș al trupei din Amsterdam. „Am vorbit cu Cristi Chivu și el mi-a spus că Ajax este cel mai bun club pentru un fotbalist care își dorește să progreseze”, a afirmat Răzvan Marin.

FOTO: instagram.com/afcajax

Poate te interesează și Răzvan Marin, prezentat oficial la Ajax Amsterdam. A semnat pe 5 sezoane. Povestea lui ”Lampard de România”

Close
Închide
  Close