Mergi direct la conținut »
Răzvan Marin, dublă pentru Standard Liege în meciul cu FC Bruges. Ratează Euro 2019 de tineret? ”Trebuie să vorbim cu Ajax”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Răzvan Marin, dublă pentru Standard Liege în meciul cu FC Bruges. Ratează Euro 2019 de tineret? ”Trebuie să vorbim cu Ajax”

Răzvan Marin, dublă pentru Standard Liege în meciul cu FC Bruges. Ratează Euro 2019 de tineret? ”Trebuie să vorbim cu Ajax”

Răzvan Marin a marcat două goluri în meciul Standard Liege - FC Bruges, 2-0. Genk e campioană, cu o etapă înainte de finalul sezonului.

Mijlocașul de 22 de ani, care va pleca la Ajax la finalul acestui sezon, a fost omului meciului, marcând ambele goluri ale lui Standard.

Răzvan Marin, prezentat oficial la Ajax Amsterdam. A semnat pe 5 sezoane. Povestea lui ”Lampard de România”

Răzvan Marin, care a fost integralist, a deschis scorul în minutul 68, din penalty.

Marin a marcat golul de 2-0 în minutul 90, din lovitură liberă, de la 30 de metri.

VIDEO, AICI.

”Sunt fericit pentru aceste trei puncte. Vom da totul pentru a termina pe locul 3. Vreau să fiu sănătos și în formă și să văd ce va fi sezonul viitor la Ajax”, a declarat Răzvan Marin.

Genk a făcut 1-1 cu Anderlecht și, cu o etapă înainte de finalul play-off-ului, a devenit matematic campioană, având 4 puncte peste Club Brugge.

”Nu știu dacă Răzvan Marin va veni la Euro 2019 de tineret. Trebuie să vorbim cu Ajax și să vedem dacă-l lasă. Cluburile nu sunt obligate să lase jucători la Campionatul European de tineret. Vom vedea ce va fi. E o situație în care el nu are un cuvânt de spus” – Mirel Rădoi, la Digi Sport

Close
Închide
  Close