Mergi direct la conținut »
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Răzvan Marin a fost prezentat oficial de Standard | FOTO&VIDEO

Răzvan Marin a fost prezentat oficial de Standard | FOTO&VIDEO

Răzvan Marin a fost prezentat oficial de Standard. Jucătorul în vârstă de 20 de ani a semnat cu a treia grupare, ca palmares, din Belgia. Răzvan Marin a fost vândut belgienilor contra sumei de 2,5 milioane de euro și va purta timp de 4 ani și jumătate tricoul cu numărul 18.

De Octavian Cojocaru,

Răzvan Marin a trecut cu bine testele medicale și a parafat contractul cu formația la care au mai jucat și alți români: Mircea Rednic, Tibor Selymes, Liviu Ciobotariu, Adrian Cristea, George Țucudean.

Răzvan Marin a fost prezentat oficial de Standard

Răzvan Marin a fost prezentat oficial de Standard: va purta numărul 18

Răzvan Marin va purta tricoul cu numărul 18. 

„Bine ai venit”, este mesajul postat de belgieni pe pagina de Twitter și pe site-ul oficial al clubului.

Răzvan Marin, când a semnat contractul

Răzvan Marin, când a semnat contractul

„Răzvan Marin este un tânăr foarte talentat și promițător. Multe cluburi europene de top și-au arătat deja interesul pentru el, însă Răzvan a fost atras de proiectul nostru și e convins că Standard Liege e cea mai bună alegere pe care o putea face și e clubul care îl poate ajuta să facă un pas în față în carieră. E foarte încântat că a ajuns la clubul nostru și e gata să ajute echipa să-și îndelpinească obiectivele”, a declarat Olivier Renard, directorul sportiv al celor de la Standard Liege, românul care a marcat la debutul în echipa națională.

Close
Închide
  Close