07 Dec. 2017 21:06

Reacția lui Martin Ambros după victoria cu Angola de la Campionatul Mondial de handbal feminin. Spaniolul e nervos: ”De ce s-au relaxat?!”

Distribuie

Reacția lui Martin Ambros după victoria cu Angola de la Campionatul Mondial de handbal feminin. Tricolorele au învins Angola, 27-24 în grupa A.

Româncele sunt liderele grupe A, cu 4 victorie din 4 posibile. Însă succesul cu modesta Angola, echipă care nu mai avea șanse de calificare înaintea partidei, s-a conturat greu.

Selecţionerul Ambros Martin n-a fost mulţumit de evoluţia 'tricolorelor', precizând că fetele s-au relaxat fără motiv.

'Sunt bucuros pentru cele două puncte, dar în aceste meciuri nu trebuie să luăm doar partea bună, pentru că trebuie să jucăm mai bine. Nu trebuie să fim afectaţi de miza partidei. Trebuie să dăm totul, indiferent cu cine jucăm. Lucrurile care nu au ieşit trebuie să le lăsăm în urmă pentru moment.

Cred că jucătoarele au încercat să fie mai relaxate. A existat ceva tensiune, nu trebuia să le lăsam să-şi facă jocul. Şi Angola era relaxată, pentru că nu mai avea nimic de pierdut.

Reacția lui Martin Ambros după victoria cu Angola de la Campionatul Mondial de handbal feminin. 'Important e ca Spania să bată Franța'

E foarte bine că am câştigat pe final şi am făcut un pas în faţă. Practic, în acest moment putem juca cu echipele de pe locurile 3 şi 4 din grupa B.

Important e să câştige Spania cu Franţa, pentru că este ţara mea, dar nu trebuie să ne uităm la alţii. Mâine jucăm cu Franţa, este o echipă bună şi trebuie să arătam ce avem mai bună', a declarat Ambros Martin, la Telekom Sport 1.

Citiți și Cum se joacă în fazele eliminatorii ale Campionatului Mondial de handbal feminin 2017. Traseul României

Loading...
Comentarii