MENIU CAUTĂ
20 Aug. 2013 18:37 , de Geo Berciu

REACŢII după decesul lui Costică Ştefănescu. Ţicleanu, Cămătaru şi Geolgău, DEVASTAŢI de vestea SINUCIDERII!

Distribuie

Cei mai afectaţi s-au arătat oamenii care l-au cunoscut şi care i-au fost aproape o viaţă.

Ion Geolgău: Ştefănescu a fost un om deosebit cum puţini am cunoscut în viaţă

Fostul fotbalist al echipei Universitatea Craiova Ion Geolgău a declarat, marţi, că fostul său coechipier şi căpitan al „Craiovei Maxima”, Costică Ştefănescu, a fost un om deosebit cum puţini a cunoscut.

„Probabil că din cauza suferinţei a decis să se sinucidă. Am discutat vineri cu el şi mi-a spus că nu se simţea bine. Mi-a spus că va veni la spital la Bucureşti. Eram la volan şi era să fac accident când am primit vestea. La două-trei zile vorbeam cu el la telefon, iar în ultimele convorbiri era deprimat. Soţia lui mi-a spus că ultimele două-trei zile au fost foarte grele. Un om deosebit cum puţini am cunoscut în viaţă. Nu-mi vine să cred, nici nu pot să judec. Am avut şansa să joc alături de el, dar şi să-l cunosc ca om. Înainte de toate, el a fost un om deosebit”, a spus Geolgău.

Rodion Cămătaru: Costică Ştefănescu poate fi un exemplu pentru toţi fotbaliştii

Rodion Cămătaru, atacantul Universităţii Craiova din anii ’80, a declarat că fostul său coechipier Costică Ştefănescu, decedat marţi, a fost o persoană „verticală” atât în fotbal, cât şi în viaţă şi poate fi luat ca exemplu de toţi tinerii fotbalişti de astăzi.

„Am atâtea amintiri cu el că nici nu-mi vine în cap una anume. Am amitiri frumosase şi mai puţin frumoase, am câştigat campionate, am pierdut campionate împreună, am jucat în cupele europene, 11 ani am fost colegi de echipă. Din păcate, el a plecat dintre noi şi nu ştiu prin ce momente trecea astfel încât e greu să judec dacă a luat o decizie dreaptă sau demnă. El a fost întotdeauna un tip vertical şi în fotbal şi în viaţa privată, cred că poate fi un exemplu pentru toţi fotbaliştii”, a afirmat Cămătaru.

Aurel Ţicleanu: Ştefănescu e unul dintre românii cu care ţara asta se poate mândri

Antrenorul Aurel Ţicleanu a declarat, marţi, că fostul său coechipier şi căpitan al „Craiovei Maxima”, Costică Ştefănescu, e unul dintre românii cu care ţara se poate mândri.

„Sunt devastat, nu pot să cred aşa ceva. Era fratele meu, eram mai mult decât prieteni. Nici nu sunt în stare să vorbesc acum. Vorbeam des cu el la telefon, îl încurajam. Chiar ieri am vorbit cu el şi i-am spus că am preluat-o pe FC Braşov şi i-a zis să vină să mă susţină din tribună. E unul dintre românii cu care ţara asta se poate mândri. E un moment foarte greu şi iertaţi-mă, dar nu mă mai simt în stare să vorbesc. Şocul e prea mare”, a spus Ţicleanu.

Mircea Irimescu: Costică Ştefănescu era un om echilibrat şi nu a făcut în viaţa lui abuzuri

Mircea Irimescu a declarat că fostul său căpitan din perioada în care evolua la Universitatea Craiova, era un om echilibrat, care nu a făcut abuzuri în viaţă, precizând că a dorit să-l viziteze la spital, dar nu a primit permisiunea medicilor.

„Am foarte multe amintiri legate de Costică Ştefănescu, am ajuns până în semifinalele cupelor europene cu el, era un om extraordinar şi un căpitan de echipă extraordinar. Îmi pare rău că nu am putut să iau legătura cu el când era internat în spital, vorbisem cu Ilie Balaci, dar nu am primit permisiunea medicilor. Mai multe detalii nu am, ştiu doar că era un om echilibrat şi nu a făcut în viaţa lui abuzuri”, a declarat Irimescu, pentru Mediafax.

Citește mai multe despre Costică Ștefănescu pe Libertatea.

Comentarii