Vasile Miriuță, antrenor Dinamo: ”Ne merge bine mie și echipei. Felicit băieții, au fost umili, modești. Pe un astfel de teren greu nu e suficient talentul, trebuie să muncești. Oliva nu m-a mulțumit în prima repriză, de aceea l-am schimbat la pauză. Atitudinea s-a schimbat, jucătorii s-au apropiat de mine, Dinamo merită să fie în play-off. Îmi doresc să rămân la Dinamo, n-am venit doar pentru două luni și jumătate. Sper să ne revedem aici și după Sărbători.

Dumnezeu este sus, iar Dumnezeu nu mă lasă. În următoarele două jocuri, cu Voluntari și Timișoara, trebuie să luăm şase puncte. Indiferent dacă ne târăm pe jos ca o broască ţestoasă, trebuie să câştigăm aceste două meciuri.

Dacă vom arăta aceeași atitudine ca în meciurile cu Iași și cu Sepsi vom câștiga. Când mă voi întâlni cu Claudiu Niculescu îl voi pupa pe și îl voi invita la o cafea”.

Eugen Neagoe, antrenor Sepsi: ”Am făcut foarte multe greșeli. Dinamo nu și-a creat ocazii de gol. La primul gol marcat de Nemec, n-a fost șut, a fost pasă la portar, iar la corner am scăpat omul din marcaj. În schimb, noi am avut trei ocazii mari de a marcat, dar când nu înscrii nu ai cum să câștigi. Mai sunt două jocuri, să-și schimbe imediat atitudinea, pentru că în iarnă vom face transferuri. Vom aduce 10 dacă e nevoie. Nu vreau să păcălim patronul, sunt plătiți la zi, dar fotbal mai puțin. Trebuie să înțeleagă că au o șansă mare să joace în Liga 1. Cei care nu pot să ne ajute ne vom strânge mâna și ne vom despărții. Terenul a fost prost. Nici Dinamo n-a putu construi. Credeți că mă gândesc eu ce face Dinamo, dacă ajunge în play-off? Avem noi problemele noastre”.

Guvernul PNL a reluat proiectul de 11,7 milioane de lei inițiat de guvernul PSD cu Alexandru Cumpănașu
Recomandări

Guvernul PNL a reluat proiectul de 11,7 milioane de lei inițiat de guvernul PSD cu Alexandru Cumpănașu

Patrick Petre, mijlocaș Sepsi: ”Nu știu ce se întâmplă cu noi. A fost foarte frig. Abia pot să vorbesc. Sunt condiții foarte grele, terenul a fost înghețat. AM încredere în colegii mei până la capăt, sperăm să câștigăm următoarele două meciuri și apoi să începem anul viitor în forță. Dinamo se poate califica în play-off”.

Ionuț Nedelcearu, fundaș Dinamo: ”Aveam nevoie să legăm victorii, pentru a avea altă atitudine, dar dacă nu vom câștiga și următoarele două meciuri nu am realizat nimic. Avem nevoie de continuitate, vrem să rămână Mister. Dacă se schimbă antrenorul la două luni, e greu. Vrem să ajungem pe loc de play-off până la finalul anului. Trebuie să ne concentrăm la jocul nostru, să nu ne preocupe adversarul”.

Armata Română vrea să evacueze în plină iarnă o familie cu opt copii!
Recomandări

Armata Română vrea să evacueze în plină iarnă o familie cu opt copii!

Adam Nemec, atacant Dinamo: ”Terenul a fost greu. Nu a fost ușor. Importante sunte cele trei puncte. Fiecare victorie ne dă încredere. Vom da tot ce putem în meciurile rămase de disputat pentru a ajunge în play-off. Miriuță este un antrenor ca oricare altul. Nu-i o întrebare pentru mine dacă vreau să rămână antrenor la Dinamo. Nu știu ce să zic despre viitorul meu la Dinamo. Depinde de club. Cariera mea se apropie de final și trebuie să mă gândesc bine la asta”.

Dinamo a învins Sepsi Sf. Gheorghe, scor 3-0, grație reușitelor lui Nemec, Nedelcearu și Salomao.


Citește și: Români de care suntem mândri: Florin Piersic

”Nu se poate să fie mijlocul hotelului plin de băutură!”. Pe cine a certat Hagi
GSP.RO

”Nu se poate să fie mijlocul hotelului plin de băutură!”. Pe cine a certat Hagi

Horoscop 16 decembrie 2019. Taurii pot avea parte de confruntări aprinse
HOROSCOP

Horoscop 16 decembrie 2019. Taurii pot avea parte de confruntări aprinse