Mergi direct la conținut »
Record de audiență în Marea Britanie. Se așteaptă ca 37 de milioane de fani să urmărească semifinala Anglia- Croația, de la CM 2018
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Record de audiență în Marea Britanie. Se așteaptă ca 37 de milioane de fani să urmărească semifinala Anglia- Croația, de la CM 2018

Record de audiență în Marea Britanie. Se așteaptă ca 37 de milioane de fani să urmărească semifinala Anglia- Croația, de la CM 2018

Record de audiență în Marea Britanie. Se așteaptă ca 37 de milioane de fani să urmărească semifinala Anglia- Croația, de la CM 2018.

De Ciprian Iana,

Semifinala dintre Anglia și Croația, programată, miercuri, de la ora 21.00, la Moscova, ar putea doborî un record de audiență în insulă care data de 52 de ani.

Mai precis de la finala World Cup 1966, Anglia – Germania Federală 4-2, după prelungiri, când a fost urmărită cu sufletul la gură de 32,3 milioane de telespectatori britanici.

Acum, conform The Sun, este de așteptat ca cel puțin 37 de milioane de fani ai echipei Albionului să stea în fața televizoarelor la meciul cu Croația.

”Patriotismul și mândria”, sursa audienței-record

Pe locul trei în topul audiențelor din Marea Britanie a evenimentelor sportive este rejucarea finalei Cupei Angliei din 1970, Chelsea – Leeds United 2-1. Atunci au fost 28,49 milioane de telespectatori.

Și ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice de vară 2012 a fost urmărită de 24,46 de milioane de telespectatori.

Conform specialiștilor, ”patriotismul și mândria” vor face ca partida Anglia – Croația să intre în istorie, cel puțin în ceea ce privește audiența TV.


Libertatea, o copertă de colecție: lista celor mai puternici dușmani ai Laurei Kovesi!

 

Close
Închide
  Close