ANGE1299Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Orădean, nea Ioșka s-a stabilit la Satu Mare și duce o viață activă, legată de sport. Se îmbracă elegant, precum un jucător de golf, a urmărit Olimpiada la TV, ascultă postul de radio Sport Total FM și regretă că Dan Diaconescu nu mai este în libertate. E în formă, iar trabucul îl mânuiește ca pe o grisină. ”Fumez ca nebunul! De doi ani, nu mai beau!”.

Fan înrăit Dan Diaconescu: ”Să spui lucrurilor pe nume”

Iosif Vigu este permanent on-line. Îi place de Radu Banciu, deși îi reproșează că înjură ungurii, și ar da buzna peste Dan Diaconescu, dacă omul de televiziune s-ar mai afla într-un studio TV, și nu după gratii. ”Diaconescu… Că eu am mai sunat. Eu sunt nebun la cap. Sunam. Acum, nu mai ai unde să suni… Vorbesc singur la televizor, la telefon, acolo. Acum, mesaje îi dai. Masaj și mesaj… Like-uri… O să-i fac o vizită (n.r. – lui Diaconescu). N-am mai fost la București de 15 ani.  Dacă mă duc la București, îmi răscolesc toate amintirile. Acolo a fost tinerețea mea. Mai dădeam telefon, când nu-mi plăcea ceva. «Hai, nea Vigule, să vii, cutare»… A venit pe-aicea, cu partidul lui. Și nu l-am prins, știi? Dar voiam să mă duc la o emisiune, măi! Să fie emisiune! Să spui lucurilor pe nume, realități! Cine învață pe alea bune, pe alea bune să învețe, nu alea rele, nu? Acum iese afară, acaparează tot. Că și-așa sunt numai emisiuni aiurea, să mor io! Pe Elodia, și acum o caută”.

O mamă din diaspora: „M-au șocat comentariile venite pe internet din România la adresa fetei mele, adolescentă din Danemarca, care-i reproșau că și-a luat rujuri din primul salariu. Aici, tinerii lucrează și de la 15 ani”
Recomandări
O mamă din diaspora: „M-au șocat comentariile venite pe internet din România la adresa fetei mele, adolescentă din Danemarca, care-i reproșau că și-a luat rujuri din primul salariu. Aici, tinerii lucrează și de la 15 ani”

404 meciuri în prima ligă a jucat Iosif Vigu

34 de goluri a înscris Vigu în primul eşalon

24 de selecţii în echipa naţională a strîns Vigu, reuşind să marcheze două goluri

Posturi: Fundaș stînga, fundaș central Prima legitimare: Flamura Roșie Oradea (12 ani) A jucat la Crișana (1963-1964), Crișul (1964-1966), Steaua (1966-1980), FC Constanța (1973-1974), ASA (1980-1981), ASA Chimia Buzău (1981- 1982)