Mergi direct la conținut »
România - Germania, baraj pentru calificarea la Europenele feminine de polo. Dezastru la Hamburg, în tur
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi > România - Germania, baraj pentru calificarea la Europenele feminine de polo. Dezastru la Hamburg, în tur

România – Germania, baraj pentru calificarea la Europenele feminine de polo. Dezastru la Hamburg, în tur

România - Germania, baraj pentru calificarea la Europenele feminine de polo. Prima manșă, sâmbătă, la Hamburg, de la 21.30. Manșa retur se va juca la 3 martie 2018, la Izvorani, informează h2opolo.ro.

ACTUALIZARE 17 februarie. Naționala de senioare și-a compromis șansele de calificiare Campionatului European de la Barcelona, după eşecul suferit, la Hamburg, sâmbătă seară, cu Germania, 14-22.

Pentru echipa pregătită de Vlad Hagiu și Nenciu Bertini au marcat Claudia Pilică și Remi Cârpătoarea Demi (câte 3), Krisztina Szeghalmi, Oana Vidican, Nikolette Laboncz (câte două) și Xenia Bonca și  Johanna Tóth (1).

Manșa retur se va juca la data de 3 martie, la Izvorani.

Lotul României:
Adrienn Lukits, Carolina Braghis – portari; Johanna Tóth (cpt.), Floria Simion, Oana Vidican, Xenia Bonca, Nikolette Laboncz, Krisztina Szeghalmi, Claudia Pilică, Alberta Iancu, Andra Bunea,  Demi Cârpătoarea, Olga Lăcătuș.

Antrenorii  sunt foștii mari internaționali Vlad Hagiu si Nenciu Bertini.

România a încheiat turneul preliminar din Ucraina pe locul 5, două victorii (in fața Elveției și Maltei) și 4 înfrângeri (cu Slovacia, Cehia, Israel și Portugalia).

Germania a ocupat locul 8 la Campionatul European de la Belgrad, din 2016, informează h20polo.ro. Cele doua reprezentative s-au întâlnit la sfârșitul anului trecut, la un turneu de pregatire, în Portugalia, Germania impunându-se cu 8-6.. 

La turneul final, care va avea loc la Barcelona, în vara acestui an, sunt calificate deja Grecia, Ungaria, Italia, Rusia, Spania și Olanda.

Citiți și România, învinsă de Ungaria, în Europacup la polo. Tricolorii câștigaseră prima partidă, cu Franța

 

Close
Închide
  Close