Mergi direct la conținut »
România - Muntenegru. Tricolorii au plecat la Cluj. Acolo se vor antrena pe terenul celor de la CFR
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > România - Muntenegru. Tricolorii au plecat la Cluj. Acolo se vor antrena pe terenul celor de la CFR

România – Muntenegru. Tricolorii au plecat la Cluj. Acolo se vor antrena pe terenul celor de la CFR

Echipa națională de fotbal a României a plecat în această dimineață spre Cluj, orașul în care e programat debutul tricolorilor în preliminariile Campionatului Mondial din 2018, contra celor din Muntenegru.

De Octavian Cojocaru,

Delegația României a făcut deplasarea cu avionul, atmosfera în cadrul lotului fiind una foarte bună. Ajunși la Cluj, tricolorii nu vor avea parte de un antrenament pe stadionul pe care se va juca duminică seară, ci pe stadionul celor de la CFR Cluj.

„Suprafața noastră de joc este mai bună ca la Cluj Arena, la ora actuală. Chiar a fost acel observator UEFA, cu directorul de la Cluj Arena, și au comentat pozitiv starea gazonului nostru.

Și suprafața de pe Cluj Arena s-a îmbunătățit mult, față de cum era acum două săptămâni sau față de acum o săptămână și probabil că va fi bun”, a spus Iuliu Mureșan, președintele celor de la CFR Cluj, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, găzduită de emisiunea Digi Sport.

Close
Închide
  Close