Mergi direct la conținut »
România are șanse mari să organizeze Cupa Mondială la Râșnov și în 2016 / VIDEO
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi > România are șanse mari să organizeze Cupa Mondială la Râșnov și în 2016 / VIDEO

România are șanse mari să organizeze Cupa Mondială la Râșnov și în 2016 / VIDEO

Director de concurs la cele două etape de Cupă Mondială la sărituri cu schiurile ce s-au ținut în acest weekend, în Râșnov, Chika Yoshida crede că stațiunea brașoveană are șanse mari să fie desemnată drept gazdă și anul viitor.

ReprezentChika Yoshida, FIS race directoranta Federației Internaționale de Schi (FIS) a fost impresionată de modul în care țara noastră s-a achitat de organizare: ”Vreau să mulțumesc organizatorilor pentru toate eforturile lor. Vremea în acest an n-a fost atât de favorabilă. Și anul trecut au fost probleme pentru că a fost foarte cald. A trebuit amenajată trambulina într-un mod special. Anul acesta, dificultățile au fost de o cu totul altă natură. Înaintea competiției a fost cald, apoi a început să ningă, dar organizatorii s-au mobilizat foarte bine. S-a muncit zi și noapte. Și le mulțumesc pentru eforturile făcute. Legat de competiție, ea este uimitoare. Am avut un public extraordinar și vedem interesul crescut al mass-mediei”.

Legat de chestiunea organizării și în 2016 a unei competiții sub egida FIS, Chika Yoshida a subliniat că ea depinde, în primul rând, de România. ”Trebuie ca federația română să depună o cerere în acest sens. Eu cred că ea are șanse mari să primească acceptul, însă aceasta depinde de FIS”.

Close
Închide
  Close