Mergi direct la conținut »
VIDEO/ Boxerul Ronald Gavril luptă în octombrie pentru titlul mondial. A schimbat antrenorul, dar a rămas în echipa lui Mayweather
Sport Libertatea > Sport > VIDEO/ Boxerul Ronald Gavril luptă în octombrie pentru titlul mondial. A schimbat antrenorul, dar a rămas în echipa lui Mayweather

VIDEO/ Boxerul Ronald Gavril luptă în octombrie pentru titlul mondial. A schimbat antrenorul, dar a rămas în echipa lui Mayweather

Ronald Gavril luptă în octombrie pentru titlul mondial. Cel mai titrat boxer român din ultimii doi ani, aflat în echipa lui Floyd Mayweather, intră în cantonament pentru o nouă dispută, de această dată în Los Angeles. Deocamdată, adversarul și data meciului nu au fost stabilite.

De Florian Gheorghe,

„Am schimbat antrenorul și sala, acum sunt la un nou început. De pregătirea mea se ocupă legendarul boxer Lou del Valle, la Fight Capital Gym, destul de aproape de Floyd Mayweather Boxing Club, acasă, în Las Vegas. Am rămas în relații excelente cu Mayweather, el se ocupă în continuare de managementul meu, ba chiar mai trec pe la sala lui, vechiul meu loc de pregătire, atunci când fac sparring”, ne-a declarat în exclusivitate vedeta ringului, care, deși reprezintă România, locuiește de ani buni în Statele Unite.

Ronald (32 ani) mărturisește că și-a găsit antrenorul potrivit în persoana neyworkezului Lou del Valle, care a luptat ani la rând cu numele de botez Honey Boy. Gabriel este acum luptătorul meu, facem echipă în drumul către titlul mondial la supermijlocie. Sunt fericit că lucrez cu el”, ne-a declarat Lou, fostul boxer american la categoria semigrea.

Ronald Gavril, românul din fruntea boxului mondial urcă din nou în ring. „Am schimbat antrenorul și sala, însă rămân în echipa lui Mayweather”

„Mulțumesc românilor ce mă susțin. Chiar și de la distanță, suportul lor mă face mai puternic, mai aproape de obiectivul meu, acela de a câștiga un titlul mondial”, a adăugat boxerul nostru, care, din păcate, la începutul anului, a fost învins la puncte de americanul David Benavidez, într-un meci de titlul mondial WBC, la categoria supermijlocie.

Deținător al centurii de campion nord-american al categoriei NABF, Ronald Gavril a participat cu echipa de box amator a României la trei Campionate Mondiale și la trei Campionate Europene. Palmaresul său la profesioniști include 18 victorii, din care 14 obținute prin K.O.


SUPER EXCLUSIVITATE/ Primele imagini cu Elena Udrea gravidă în 7 luni. Avem fotografiile și dovezile pe care le vâna toată lumea!

Close
Închide
  Close