Mergi direct la conținut »
Ronnie O'Sullivan, cvintuplu campion mondial, eliminat de un amator la CM 2019 de snooker
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi > Ronnie O'Sullivan, cvintuplu campion mondial, eliminat de un amator la CM 2019 de snooker

Ronnie O’Sullivan, cvintuplu campion mondial, eliminat de un amator la CM 2019 de snooker

Jucătorul englez Ronnie O'Sullivan, de cinci ori campion mondial la snooker, a fost eliminat din primul tur al Campionatului Mondial 2019 de la Sheffield de către un amator, James Cahill, care a reuşit una dintre cele mai mari surprize din istoria competiţiei, relatează Reuters.

Cahill, primul amator care joacă la Teatrul Crucible, gazda competiţiei mondiale, l-a învins pe Ronnie O’Sullivan, care a câştigat ultimul său titlu mondial în 2013, cu 10-8, şi s-a calificat în turul doi. Cahill a condus după prima sesiune cu 5-4. Următorul adversar al lui Cahill va fi scoţianul Stephen Maguire.

Galezul Mark Williams, campionul mondial en titre, s-a calificat în turul doi după o victorie cu 10-7 în faţa englezului Martin Gould.

AGERPRES


Citește și: Triplu agresor sexual de copii lăsat liber de judecători! Desenul prin care fetița de 6 ani a arătat ce-i făcea tatăl în urmă cu doi ani. Afectată emoțional, ea conturează până și copacii ca pe un falus!

 
 
Close
Închide
  Close