Mergi direct la conținut »
S-a stabilit ora meciului dintre Avântul Măneciu și Petrolul Ploiești. Varianta aleasă dintr-un motiv neașteptat
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > S-a stabilit ora meciului dintre Avântul Măneciu și Petrolul Ploiești. Varianta aleasă dintr-un motiv neașteptat

S-a stabilit ora meciului dintre Avântul Măneciu și Petrolul Ploiești. Varianta aleasă dintr-un motiv neașteptat

Petrolul 52 Ploiești, echipa înființată anul acesta de gloriile „găzarilor”, în frunte cu Mircea Dridea, pentru a duce mai departe tradiția „galben-albaștrilor”, a creat o nouă emulație în Liga A Prahova, dar a dat peste cap și câteva „tabieturi” ale competiției. După ce a organizat, pentru prima oară în istoria eșalonului județean, meciuri în nocturnă, acum a schimbat și programul clasic la jocurile din deplasare.

De Octavian Cojocaru,

Meciul din etapa a XII-a dintre Avântul Măneciu și Petrolul 52 Ploiești, care se va disputa duminică, nu va începe la ora 11.00, ca de obicei. Decizia a survenit cu acordul celor două cluburi, dar şi după o consultare cu jandarmeria, care a ţinut cont de mersul trenurilor, pentru ca suporterii Petrolului să poată face deplasarea la meci şi a nu poposi prea mult în Măneciu, a anunțat republicanii.ro.

Nu i-au vrut pe „lupi” liberi prin comună prea multe ore!

Concret, fanii ploieşteni vor avea un tren din Gara de Sud la ora 12.20, urmând să ajungă la partidă la 13.53, iar, la întoarcere, vor pleca din Măneciu la 16.32, cu sosire la Ploieşti la 18.09. Distanţa de la gară până la stadionul din Măneciu este de circa 300 de metri, dar probabil că se ia în calcul şi varianta de a se amâna debutul partidei cu câteva minute dacă va fi nevoie, pentru la suporterii să poată ajunge la arenă.

Dacă partida se disputa la ora 11.00, fanii ploieşteni ar fi avut un tren la ora 8.01 şi ar fi ajuns la 9.34, însă mai dificil ar fi fost la întoarcere, pentru că singurul tren după ora 13.00 este doar cel de la 16.32. Fanii „lupilor” au dat năvală la orice meci al Petrolului și au făcut spectacol.

Close
Închide
  Close