Mergi direct la conținut »
S-a făcut de râsul lumii. Cum a "faultat" limba română un cunoscut om de fotbal.  FOTO în articol
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > S-a făcut de râsul lumii. Cum a "faultat" limba română un cunoscut om de fotbal. FOTO în articol

S-a făcut de râsul lumii. Cum a „faultat” limba română un cunoscut om de fotbal. FOTO în articol

Adrian Mititelu, "patronul" defunctei Universitatea Craiova, prima echipă din România ajunsă în semifinalele unei cupe europene, promite că va face "Ştiinţa" să renască. A câta oară spune asta nu se mai ştie, pentru că în ultimii ani a "asasinat" pe toată lumea cu astfel de vorbe, dar n-a făcut nimic.

Mititelu a revenit azi în forţă cu o postare pe pagina sa de Facebook. În afară de eternele vorbe în vânt – „accept orice colaborare onestă” şi că „o să vă ţin la curent cu toate noutăţile” – sunt de remarcat gafele gramaticale. Nicio virgulă nu-şi face loc printre cele cinci rânduri şi, mai grav, pare certat cu litera i, pe care nu ştie când trebuie s-o „dubleze”: „reprezentanţi asociaţiei”, „revenirea Universităţi Craiova”.

Mititelu nu este singurul agramat care a activat în fotbal. De-a lungul anilor, Gigi Becali, Cristi Borcea şi Vasile Turcu s-au umplut de penibil după gafele comise.

mititelu

Close
Închide
  Close