Mergi direct la conținut »
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Sânii Claudiei «au vorbit»: Tătărușanu pierde, iar Radu scoate o remiză! / FOTO

Sânii Claudiei «au vorbit»: Tătărușanu pierde, iar Radu scoate o remiză! / FOTO

Claudia Romani și Marika Fruscio, două italience sexy care apar în diferite emisiuni televizate din Peninsulă, au încins atmosfera înaintea celor zece meciuri care se dispută astăzi în etapa a 29-a din Serie A. Una a dat pronosticuri pe sâni, cealaltă și-a manifestat emoțiile tot cu ajutorul bustului.

Dacă te uiți la sânii Claudiei Romani, e clar: Fiorentina (locul 6), echipa portarului român Ciprian Tătărușanu, nu are nici o șansă în confruntarea de pe teren propriu cu Sampdoria (locul 4). Sexoasa brunetă și-a scris pe bust scorul de 2-1 în favoarea oaspeților (meciul va începe la ora 19.30 și va fi transmis în direct de Digi Sport 2).

Sânii Claudiei Romani au indicat același scor (1-2) și la partida care le va pune față în față pe AS Roma (locul 2) și pe Napoli (locul 5), care va începe la ora 13.30 și care va fi transmisă în direct de Digi Sport 1.  Un român mai norocos decât Tătărușanu este Ștefan Radu, fundașul lui Lazio (locul 3), care va remiza pe terenul lui Cagliari (locul 18), conform pronosticului de pe piciorul Claudiei. 

Marika Fruscio, în schimb, s-a abținut să dea pronosticuri. Mare fan al lui Napoli, Marika s-a mulțumit să-și scrie pe sâni numele celor două echipe care se vor înfrunta pe stadionul Olimpico din Roma și cuvântul “Emozioni”. Bănuim că nu mai e nevoie de traducere…

Close
Închide
  Close