Mergi direct la conținut »
Sărbătoare în Europa fotbalistică. A fost noapte albă la Lisabona, Munchen, Paris sau Londra / FOTO Galerie foto
4imagini
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Sărbătoare în Europa fotbalistică. A fost noapte albă la Lisabona, Munchen, Paris sau Londra / FOTO

Sărbătoare în Europa fotbalistică. A fost noapte albă la Lisabona, Munchen, Paris sau Londra / FOTO

Europa fotbalistică a fost în sărbătoare. La Munchen, Lisabona, Paris sau Londra, fanii au sărbătorit succesele favoriților.

De Ciprian Iana,

Bayern Munchen a câștigat, sâmbătă, al șaptelea titlu consecutiv, după 5-1, pe propriul teren, cu Eintracht Frankfurt, declanșând sărbătoarea la Munchen. Cu acest prilej, atacantul francez de la Bayern, Franck Ribery a devenit jucătorul cel mai titrat din Bundesliga, cu nouă titluri de campion al Germaniei.

La Lisabona, fanii au ieșit cu miile pe străzi, la finalul meciului Santa Clara – Benfica 1-4. ”Până în ianuarie, nu ne-a mers bine, dar apoi am recuperat o mulţime de puncte. Este incredibil”, a declarat, în culmea bucuriei, Filipe Vieira, președintele de la Benfica, echipă care și-a adăugat în palmares al 37-lea titlu.

Și la Paris a fost sărbătoare, desi PSG devenise, cu multe etape în urmă, campioană, după victoria echipei lui Neymar, 4-0 cu Dijon.

În schimb, suporterii lui Manchester City au celebrat la Londra prima triplă domestică realizată de un club din Anglia (titlul, Cupa Angliei și Cupa Ligii engleze), după ce trupa ”cetățenilor” a spulberat-o pe Watford, scor 6-0, în finala Cupei Angliei.


FOTO&VIDEO | Silviu Lung a abandonat familia Nițu, după ce a fost condamnat pentru că a omorât un om într-un accident rutier, în 2014: „Dacă ai bani și ai numele lui, se poate orice! Noi suntem niște nimeni”

Close
Închide
  Close