Mergi direct la conținut »
Sărit din schemă pentru meciul cu Norvegia, tricolorul Florin Andone a plecat în vacanță în Columbia
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

Sărit din schemă pentru meciul cu Norvegia, tricolorul Florin Andone a plecat în vacanță în Columbia

Naționala de fotbal a României se pregătește pentru dubla cu Norvegia (7 iunie, Oslo) și cu Malta (10 iunie, Attard) din preliminariile Euro 2020, dar selecționerul Cosmin Contra l-a ocolit și de această dată de la convocări pe atacantul Florin Andone.

De Viorel Tudorache,

Vârful de 26 de ani, de la Brighton, a plecat într-o vacanță în Columbia, acasă la iubita lui, Yolanda Riveros. Florin Andone se relaxează pe Insula San Andrés din Marea Caraibilor.

Andone, 21 de selecții, un singur gol pentru naționala României, a îmbrăcat ultima oară tricoul reprezentativei la amicalul cu Olanda (0-3), disputat pe 14 noiembrie 2017, la București.

Cosmin Contra a fost recent să-l vadă la lucru pe Florin Andone, dar se pare că nu a fost mulțumit de evoluția atacantului din Joldești. În primul sezon la Brighton, tricolorul cotat la 6 milioane de euro a jucat 28 de meciuri și a marcat 5 goluri.

Înainte ca Andone să iasă din circuitul naționalei, selecționerul explica de ce aceasta nu marchează: ”Florin Andone, din păcate, el munceşte foarte mult, doreşte, dar nu citeşte de foarte multe ori necesităţile naţionalei, în momentele cheie. Cade foarte mult la margine, după ce cade nu mai avem atacant în faţa porţii, când avem centrari din lateral nu atacă prima bară sau nu face mişcare că ar ataca prima bară şi să meargă pe cea de-a doua. Este un atacant de forţă, se bate cu adversari, se luptă, dă coate, dar deocamdată nu s-a adaptat jocului naţionalei. Şi bineînţels că un gol în 17-18 meciuri este puţin”.

Un spital a comandat substanțe psihotrope în exces, chiar și de 40 de ori mai multe. Antidrogul a intrat pe fir
Recomandări
Un spital a comandat substanțe psihotrope în exces, chiar și de 40 de ori mai multe. Antidrogul a intrat pe fir
 

Florin Andone, stânga, testează senzații inedite FOTO: instagram

În lotul lărgit anunțat de Cosmin Contra se regăsesc trei atacanți: George Țucudean (CFR Cluj), George Pușcaș (Palermo) și Claudiu Keșeru (Ludogoreț).


Citește și: “Gică și-a pierdut mai mult de jumătate din volumul de sânge”. Curtea de Apel din Jönköping a recunoscut că loviturile băieților l-au ucis pe român, “și acum o să mă întrebați de ce nu au primit sentința pentru omor”. În căutarea lui Gică (4)

Close
Închide
  Close