Mergi direct la conținut »
SCANDAL STEAUA / Negocierile pentru prelungirea contractului lui Lucian Sânmărtean ÎNCING atmosfera în vestiarul campioanei
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > SCANDAL STEAUA / Negocierile pentru prelungirea contractului lui Lucian Sânmărtean ÎNCING atmosfera în vestiarul campioanei

SCANDAL STEAUA / Negocierile pentru prelungirea contractului lui Lucian Sânmărtean ÎNCING atmosfera în vestiarul campioanei

Negocierile pentru prelungirea contractului lui Lucian Sânmărtean încinge atmosfera în vestiarul Stelei.

”Nu ne cramponăm că vrem un milion la semnătură şi 30.000 pe lună. Eu sunt sigură că dacă o să am o discuţie cu Lucian şi cu patronul o să fie în regulă. Trebuie să discutăm dacă vom semna pe aceiaşi bani. Să vedem dacă alţii din echipă câştigă mai mult, sunt mai multe lucruri”, a declarat impresarul jucătorului, Anamaria Prodan Reghecampf, conform Digi Sport.

Afirmaţia ”să vedem dacă alţii din echipă câştigă mai mult” se referă la salariul lui Alexandru Chipciu.

Preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, a infirmat informaţia potrivit căreia Chipiciu ar fi primit 35.000 de euro pe lună după prelungirea angajamentului.

Argaseala Prodanca

Preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, şi impresarul Anamaria Prodan

”Nu a dezvăluit nimeni salariul lui Chipciu, nu are cum, pentru că acesta este confidenţial. Iar impresarul lui Sânmărtean nu are acces la datele din club. Aceste zvonuri nu pot fi adevărate, din moment ce discuţiile cu Sânmărtean nu au avut loc.

Sunt nişte presupuneri făcute de gazetari ca să forţeze puţin lucrurile şi să dea puţină culoare acestui final de tur”, a explicat Valeriu Argăseală la Dolce Sport.

”Domnul Becali a vrut să semnăm un alt contract, pentru că până acum nu am avut nicio mărire de salariu, în trei ani la Steaua. Nu vreau să trag de 30.000 de euro pe lună toată viaţa.

Tolo: Criza COVID-19 și carantina de la Suceava. Nu-i mai faceți zombi pe români!
Recomandări

Tolo: Criza COVID-19 și carantina de la Suceava. Nu-i mai faceți zombi pe români!

 

Vreau să câştig mai mult. Nu vreau doar apreciere. În fiecare zi, apar alte cifre în contractul meu. Cred că dacă merit zece milioane de euro ca sumă de transfer, înseamnă că merit şi un salariu mai bun”, a dezvăluit Chipciu pentru Digi Sport.

Alex Chipciu

Alexandru Chipciu

Negocierile dintre Steaua şi Sânmărtean vor începe săptămâna viitoare. ”Lucian are contract până în vară, iar preţul pentru el s-a fixat la 1,5 milioane nenegociabil. Atât ni s-a transmis, dacă vrea să plece în iarnă. Dacă nu, rămâne până în vară. Există posibilitatea să cerem o primă de reinstalare, pentru că este un jucător liber. Până la urmă, este păcat ca Steaua să piardă un asemenea jucător”’, a declarat Anamaria Prodan Reghecampf.

 

Close
Închide
  Close