MENIU CAUTĂ
02 Dec. 2017 18:11

Scandal uriaș declanșat de prezentatoarea tragerii la sorții a grupelor Campionatului Mondial de fotbal Rusia 2018. ”Prea sexy pentru noi”

Distribuie

Scandal uriaș declanșat de prezentatoarea tragerii la sorții a grupelor Campionatului Mondial de fotbal Rusia 2018.

Televiziunea iraniană a cenzurat ceremonia tragerii la sorţi pentru Cupa Mondială din Rusia deoarece ţinuta prezentatoarei Maria Komandnaya a fost considerată era prea sexy, informează agenţia Belga, citată de telekomsport.ro.

Microbiştii din Iran nu au putut urmări până la final tragerea la sorţi, deoarece Maria Komandnaya, care îl asista pe Gary Lineker, era îmbrăcată într-o ţinută considerată prea sexy.

Televiziunea de stat iraniană IRIB a întrerupt transmia şi a difuzat un interviu cu fostul fotbalist portughez Luis Figo. Telespectatorii iranieni nu au aflat decât mai târziu că Iranul este în grupa B, alături de Portugalia, Spania şi Maroc.

Şi în urmă cu patru ani, Iranul a cenzurat imaginile de la tragerea la sorţi, din cauza ţinutei modelului Fernanda Lima.

În urma tragerii la sorţi, Iran face parte din grupa B, alături de Portugalia, Spania şi Maroc.

Citiți și Tragerea la sorţi a grupelor Campionatului Mondial de Fotbal Rusia 2018, la TVR. Spania – Portugalia! Rusia – Arabia Saudită, primul meci al turneului| FOTO & VIDEO

 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop marți 22 ianuarie 2019. Balanțele au parte de o șansă nesperată
Loading...
Comentarii