Mergi direct la conținut »
Semifinalele Ligii Naționalei de baschet masculin. CSU Sibiu - CSM Oradea e finala
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi > Semifinalele Ligii Naționalei de baschet masculin. CSU Sibiu - CSM Oradea e finala

Semifinalele Ligii Naționalei de baschet masculin. CSU Sibiu – CSM Oradea e finala

CSM CSU Oradea a câştigat luni seară şi meciul al patrulea din seria disputată împotriva echipei U BT Cluj-Napoca cu scorul de 91-86 (3-1 la general), calificându-se astfel în finala Ligii Naţionale de baschet cu CSU Sibiu (3-1 la general cu SCM Craiova).

ACTUALIZARE 19 mai. SCM Craiova – CSU Sibiu 58-74. Cu scorul general de 3-1, sibienii au acces în ultimul act.

ACTUALIZARE 18 mai. U-BT Cluj-Napoca a pierdut la CSM CSU Oradea, 74-82. Seria se joacă pe sistemul cel mai bun din cinci partide. Meciul 4 are loc luni, ora 18:00, tot la Oradea

Porter Troupe a transformat două aruncări libere când mai erau 1,8 secunde de joc şi a făcut diferenţa pe tabela de marcaj.

Sibiul egalase la 79 cu un coș de trei puncte al lui Tamulis.

Formația lui Dan Fleșeriu, deținătoarea Cupei României 2019, a contestat vehement arbitrajul brigăzii conduse de Laurențiu Grigoraș.

I-a arbitrat soția, au jucat contra fiilor, observator a fost un angajat FRB!

”Decizia din final e o rușine. Nu ne mai referim la un fault nefluierat la Tamulis, la 75-73, urmat de fault tehnic pentru proteste…

Arbitrul Alexandra Stan ne-a mai dezavantajat și în meciul cu Dinamo, pierdut la București în  turul anterior.

Nu vrem să facem legături periculoase, dar fosta doamnă Dincă e căsătorită cu un oficial al Federației Române de Baschet. În plus, la Craiova activeză Dan Ioan, ca antrenor secund, fiul antrenorului federal Constantin Ioan, și e legitimat Ionuț Berceanu, fiul lui Dan Berceanu, secretar generaș FRB. N-am terminat: Marius Toma e manager general și la Craiova, și la națională.

Polițiștii din Brașov au găsit-o pe misterioasa ”fată din cort”. Trăia de trei luni la marginea cartierului Șchei. Cine e
Recomandări

Polițiștii din Brașov au găsit-o pe misterioasa ”fată din cort”. Trăia de trei luni la marginea cartierului Șchei. Cine e

Iar observatorulul meciului a fost Tiberiu Rist, alt angajat al Federației!”,  a declarat unul dintre reprezentanții celor mai infocați suporteri din țară, al clubului care tocmai a intrat în Cartea recordurilor și care sunt singurii care susțin peste tot în România.

Clubul sibian va întocmi și un memoriu împotriva prestației arbitrilor.

Porter Troupe a fost cel mai bun om al gazdelor, cu 25 puncte, 7 recuperări, 4 pase decisive, Amedeo Casale a reuşit 18 p, 7 rec, 4 pd, iar Goran Gajovic a contribuit cu 14 p, 5 rec, 4 pd.

De la oaspeţi s-au remarcat Kevin Hardy, 23 p, 9 rec, 4 pd, Monyea Durrell Pratt, 20 p, 5 rec, 4 pd, şi Justas Tamulis, 14 p.

CSU Sibiu conduce cu 2-1 la general, după ce a câştigat ambele meciuri de pe Cibin, cu 83-61 şi 88-59.

Meciul cu numărul patru va avea loc tot la Craiova, duminică. Semifinalele se joacă după sistemul cel mai bun din cinci partide.

În cealaltă semifinală, U BT Cluj- CSM Oradea, scorul general e 1-1.

Close
Închide
  Close