Scrisoarea fusese întocmită în contextul decesului lui Lucică Bălan, alt component al marii echipe roș-albastre, care s-a sinucis din cauza problemelor financiare.

Problemele lui Bărbulescu au început după ce și-a pierdut locul de munca la Direcța Națională de Tineret și Sport din Pitești.

Iată scrisoarea lui Ilie Bărbulescu

”S-a dus în pământ Lucica Bălan, dar sistemul ăsta din România, unde este plin de șpăgari, simt că ne baga pe toți în pămant! Nu se poate, ca, după ce am câștigat Cupa Campionilor Europeni și Supercupa Europei, să fim tratați în Romania în asa fel.

Dupa ce am fost dat afară de la DJTS, printr-un așa-zis concurs pe post, pe care l-a câștigat fiul patronului de la cantina unde directorul și toată firma mănanca, m-am prezentat la București direct la Minister, la doamna Gabi Szabo. Vă rog să mă credeți, că aproape o luna am fost plimbat ca ultimul om din țara asta, din birou în birou, însă la doamna Szabo tot nu mai ajungeam.

Într-un final, m-a primit un consilier, care și-a bătut joc de mine și mi-a invocat tot felul de scuze, că doamna ministru mă va primi azi, că mă va primi mâine, până când mi-a zis în fața, că,, de fapt, nu are timp de mine sp ma primească.

Nu ceream să mă ajute, ci să faca un control și să vadă în ce fel am fost dat afară și cum s-a facut acel concurs pe postul meu.

Nu e o rușine să recunosc că jucam table cu șefii de pe acolo și vedeam cum le daăîn plic răspunsurile și subiectele celor care voiau să dea examene pe posturi. Ăsta e sistemul din România. Ăsta e sistemul care l-a băgat în pământ pe Bălan, deși eu n-o să recurg la așa ceva pentru că nu vreau sa le dau satisfacție altor oameni, însă trebuie să se facă ceva cu generația Stelei din 86.

Ilie Bărbulescu, în 2015:

Bărbulescu nu cere milă, suntem sătui de promisiuni, vrem doar să ni se asigure și nouă un loc de muncă”.

Citeşte şi:

Ilie Bărbulescu a murit. Fostul fundaș cucerise Cupa Campionilor Europeni cu Steaua, în 1986

Mirel Rădoi a vorbit deschis despre sinuciderea fratelui său, cel mai dureros moment din viața lui
PARTENERI - GSP.RO
Mirel Rădoi a vorbit deschis despre sinuciderea fratelui său, cel mai dureros moment din viața lui
Horoscop 4 iulie 2020. Racii reușesc să restabilească o comunicare sinceră cu apropiații
HOROSCOP
Horoscop 4 iulie 2020. Racii reușesc să restabilească o comunicare sinceră cu apropiații
RECOMANDĂRI