Finala Cupei Franței a oferit un moment unic: căpitanul învinșilor a fost invitat de căpitanul învingătorilor să ridice împreună trofeul. Un gest simbolic, care premiază curajul și forța de a urca de jos, în vremuri în care celor mici nu le mai sunt permise miracole de acest gen.

Meciul PSG-Les Herbiers s-a terminat cu 2-0 pentru parizieni. Cu 73.772 de spectatori în tribună pe ”Stade de France”, Giovani Lo Celso (26), Edinson Cavani (74 – penalty) au pus punct poveștii Les Herbiers. Formația din a treia divizie a rezitat doar 26 de minute în fața campionilor. PSG a câștigat a patra cupă națională la rând, un record.

În tribuna de onoare, învingătorii au fost primiți de președintele Macron. Împreună cu Thiago Silva, a urcat și Sebastien Flochon. Un premiu cuvenit fotbalului amator pe care niciun altă competiție, în afară de Cupa Franței, nu-l acordă. La startul competiției au fost 7.160 de cluburi, din toate colțurile țării.

Băieții lui Stephane Masala, antrenor cu origini sarde, precum căpitanul Sebastien Flochon, au jucat cu inima, apărând onoarea fotbalului amator în fața milioanarilor de la PSG. Portarul Pichot este mare fan Buffon. 

Leonard Doroftei a slăbit enorm în doar două luni, de când a părăsit România definitiv! Cum arată acum și ce face în Canada. VIDEO
GSP.RO

Leonard Doroftei a slăbit enorm în doar două luni, de când a părăsit România definitiv! Cum arată acum și ce face în Canada. VIDEO