Mergi direct la conținut »
SENZAȚIONAL. FC Barcelona dă în judecată Oțelul Galați. Clubul de liga a doua, care abia are după ce bea apă, obligat să-și schimbe sigla!
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > SENZAȚIONAL. FC Barcelona dă în judecată Oțelul Galați. Clubul de liga a doua, care abia are după ce bea apă, obligat să-și schimbe sigla!

SENZAȚIONAL. FC Barcelona dă în judecată Oțelul Galați. Clubul de liga a doua, care abia are după ce bea apă, obligat să-și schimbe sigla!

La Lider Sportiv, de la Radio Pro FM Lider FM, directorul sportiv al FC Oțelul Galați, din liga a doua, Cristian Munteanu a anunțat că echipa gălățeană a fost somată de FC Barcelona să schimbe actuala siglă, informează dunareabatrana.ro.

”Dacă ați văzut pe actuala emblemă apare și Galați, asta a fost problema suporterilor, am trecut pe ea FC Oțelul Galați (foto). Va trebui să renunțăm la această emblemă, cu siguranță vom reveni la emblema cu care Oțelul a câștigat campionatul și SuperCupa, cu care a jucat în Liga Campionilor. Chiar dacă nu vrem, suntem obligați de Barcelona.

otelul-galati-logo

Am primit somație de la FC Barcelona, probabil ne-au acționat și în judecată. Sunt logo-uri asemănătoare! Trebuie să ne schimbăm sigla pentru că seamănă foarte mult cu cea a Barcelonei. Cineva de la Barcelona a văzut sigla și ne-au trimis somație sau ne-au dat în judecată!”, a declarat Cristian Munteanu.

index

Ultima siglă a clubului Oțelul.

index

 

 

 

 

 

 

Clubul Oțelul are grave probleme financiare. La ultima deplasare, la Suceava, 0-1 cu Rapid CFR, gălățenii au făcut deplasarea grație banilor strânși într-o chetă ”de suflet” de fani!

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close