Mergi direct la conținut »
Înainte de meciul cu FCSB, Sergiu Hanca anunță vremuri tulburi la Dinamo: ”Sunt mai mulți pentru care s-ar putea să fie ultimul derby”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

Înainte de meciul cu FCSB, Sergiu Hanca anunță vremuri tulburi la Dinamo: ”Sunt mai mulți pentru care s-ar putea să fie ultimul derby”

Înainte de meciul cu FCSB, mijlocașul Sergiu Hanca anunță vremuri tulburi la Dinamo: ”Sunt mai mulți pentru care s-ar putea să fie ultimul derby”.

Sergiu Hanca a participat duminică la conferinţa de presă dinaintea partidei Dinamo – FCSB.

”FCSB trebuie să încerce să câștige, nu cred că pot juca la egal tot meciul. Nu cred că mai e cazul să se vorbească de lucruri necurate. Noi nu ne gândim la titlu, ci doar la meciul de mâine.

Nu știu dacă e ultimul derby pentru mine sau nu. Sunt mai mulți pentru care s-ar putea să fie ultimul meci, tocmai de aceea trebuie să câștigăm”, a spus Hanca la conferința de presă susținută înaintea meciului.

9 goluri și 13 asissturi are Hanca pentru Dinamo, în actualul sezon, în toate competițiile.

Sergiu Hanca anunță vremuri tulburi la Dinamo. Nici antrenorul Cosmin Contra n-a prelungit

Antrenorul Cosmin Contra a precizat că mai sunt doar mici detalii de pus la punct în ceea ce privește prelungirea contractului său cu Dinamo, scadent în vara acestui an. ”Suntem bine (n.r. — cu negocierile). Suntem aproape de a rămâne, dar mai sunt micile chestii într-un contract care trebuie aranjate foarte bine. Dar pe mine nu mă preocupă foarte mult contractul cât mă preocupă meciul cu FCSB”, a adăugat Contra.

Citiți și Povestea lui Sergiu Hanca! Cum a ajuns mureșeanul de la un fotbalist obscur la națională! Căsătoria i-a dat un imbold

 

Close
Închide
  Close