MENIU CAUTĂ

VIDEO | Sezon terminat pentru săritorul cu schiurile David Siegel, cel mai talentat icar din Germania. Și-a făcut praf genunchiul la Zakopame

Distribuie

Sezon încheiat pentru săritorul cu schiurile David Siegel. Accidentat în weekendul trecut, la Zakopane, în Polonia,germanul și-a făcut praf genunchiul.

Siegel, considerat cel mai mare talent din Germania, țară ce a dat icari precum Diether Thoma, Sven Hannawald ori Martin Schimitt, s-a accidentat grav la genunchiul drept.

Conform lui Mark Dorfmueller, doctorul lotului de sărituri, David a făcut un RMN care a relevat leziuni ale meniscului și ligamentelor.

„Din păcate, sezonul s-a terminat pentru el! Una peste alta, bine că a scăpat cu viață! Va suferi miercuri o intervenție chirurgicală la Munchen„, a completat medicul.

 

View this post on Instagram

 

First victory! ?? thanks @markuseisenbichler @karl.geiger @stephan.leyhe and the rest of #teamd #winterfans #bpolsport @lottobw

A post shared by David Siegel (@david_siegel_skispringen) on

Siegel, 22 de ani, a câștigat titlul Mondial la juniori, în 2016.

David a căzut la a doua săritura din concursul de sâmbăta trecută, de la Zakopane

Antrenorul Werner Schuster a recunoscut și o greșeală tehnică a sportivului său, dar a criticat și juriul competiției din cauza faptulului că nu a coborât poarta de start a zone de elan înm condițiile unui vânt favorabil, de portanță.

Sezon terminat pentru săritorul cu schiurile David Siegel

epa07300830 David Siegel of Germany falls in the finish area during the team competition of the FIS Ski Jumping World Cup in Zakopane, Poland, 19 January 2019.

Citiți și Cupa Mondială de sărituri cu schiurile – Râșnov 2019. Două românce în concursul din weekend. Podiumul olimpic e prezent

Citește mai multe despre sărituri cu schiurile și Zakopane pe Libertatea.

Comentarii