Mergi direct la conținut »
Silviu Lung junior a ajuns la spital. S-a deschis ușa pentru convocarea lui Florin Niță la națională
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

Silviu Lung junior a ajuns la spital. S-a deschis ușa pentru convocarea lui Florin Niță la națională

Silviu Lung junior a ajuns la spital. S-a deschis ușa pentru convocarea lui Florin Niță la națională. ”Silvică” a părăsit terenul accidentat, în prima repriză a jocului CFR Cluj - Astra Giurgiu 3-2.

De Daniel Conțescu,

Portarul Astra a suferit un traumatism cranian, după o ce a fost lovit cu mingea în față, de la mică distanță, de Omrani, atacantul din Gruia.

”Omrani l-a lovit în buză pe Silvică, de la doi-trei metri. Nu cred că a făcut-o intenționat, la faza respectivă trebuia acordat ofsaid. A fost semicomoționat. E și un masor cu el, la spital. De acolo a început o tensiune ușor nelalocul ei. Nu era meritat 3-3, mai ales că adversarul a avut șansa de a face 4-1, din penalty. Dacă nu vom reveni la umilința din sezonul trecut, nu vom prinde nici locul 3. Domnul arbitru Colțescu, când vrea să arbitreze șmecherește, o face șmecherește. Șumudică nu e prost”, a spus, la final, Cristian Petre, secundul lui Marius Ninel Șumudică.

Silviu Lung junior este al treilea portar pentru meciul România – Danemarca, de pe 26 martie, de la Cluj. Dacă nu va fi recuperat, va fi convocat stelistul Florin Niță. Primii doi portari al naționalei sunt Ciprian Tătărușanu și Costel Pantilimon.

Close
Închide
  Close