Mergi direct la conținut »
VIDEO | Simona Halep a făcut haz de necaz după înfrângerea în fața Serenei Williams: "Am simțit că m-a lovit trenul"
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi > VIDEO | Simona Halep a făcut haz de necaz după înfrângerea în fața Serenei Williams: "Am simțit că m-a lovit trenul"

VIDEO | Simona Halep a făcut haz de necaz după înfrângerea în fața Serenei Williams: „Am simțit că m-a lovit trenul”

Simona Halep (27 de ani, 1 WTA) a fost eliminată, azi, de Serena Williams de la Australian Open, dar nu și-a pierdut simțul umorului la conferința de presă. Din contră, românca a făcut haz de necaz, spre amuzamentul jurnaliștilor.

De Viorel Tudorache,

„Lăsaţi-mă să încep cu o glumă. În primul set am simţit că am fost lovită de un tren, totul venea prea repede spre mine. Dacă pierd locul 1 acum, voi încerca să îl recuperez. Ţinta mea e să joc cât de bine pot în fiecare meci. Locul în clasament nu contează în acest moment pentru mine.

Trebuie să-mi recapăt nivelul, voi munci pentru asta. La finalul anului contează mai mult locul în clasament, atunci mă voi stresa cu asta. Mă voi strădui. Acum voi merge acasă, mă voi odihni şi mă voi uita la tenis”, a declarat Simona Halep, care a făcut cu greu față tirului la care a fost supusă de Serena Williams, 37 de ani, locul 16 WTA.

De cealaltă parte, Serena Williams a avut numai cuvinte de laudă la adresa româncei.

„A fost un meci intens, cu puncte incredibile, dar pentru asta joc tenis și de asta iubim acest sport. Trebuia să-mi ridic jocul după acel set doi, pentru că am jucat împotriva numărului 1 mondial. Ea e o jucătoare grozavă și merită această poziție”, a spus Serena Williams, fost lider WTA.

Pentru Simona Halep urmează meciul Cehia – România din Fed Cup, 9-10 februarie, la Ostrava.

Cum poate rămâne Simona Halep pe locul 1 WTA și după Australian Open. Toate calculele.


Citește și: Copilul înfiat de Viorica Dăncilă. Destinul celor 8 copii din familia Malancu, dintre care cel mic a fost adoptat de prim-ministrul României!

Close
Închide
  Close